Actualizare Android 4.3 pentru Galaxy S3 oficial distribuita de astazi de Samsung Electronics

actualizare Android 4.3

In acest weekend o versiune de firmware pentru modelul de smartphone Samsung Galaxy S3, care include Android 4.3 a fost scursa online.

Update: Incepand de saptamana aceasta Samsung si operatorul american Sprint au pornit o actualizare de software la Android 4.4 pentru telefoanele Galaxy S3. Acestea sunt primele semne ca Samsung va distribui in curand KitKat, catre telefoanele Galaxy S3 GT-I9300.

Update: Pe 5 decembrie Samsung a repornit actualizarea suspendata la sfarsitul lunii noiembrie, din cauza numeroaselor probleme intampinate de utilizatori. Noua firmawre ar trebui sa repare probleme semnalate de marea majoritate a posesorilor de Galaxy S3.

Astazi, Samsung Electronics a dat oficial drumul actualizarii Android 4.3 pentru modelul Samsung GT-I9300, primii utilizatori de Galaxy S3 care se bucura de acest software upgrade de la Android 4.1.2 la Android 4.3, sunt irlandezii, iar noua versiune de firmware aduce: in primul rand compatibilitate cu accesoriul / smartwatch-ul Galaxy Gear, un lockscreen cu totul nou, interactiune cu notificari din bara de notificari si aceiasi interfata grafica, pe care o regasim pe Galaxy S4 cu actualizare la Android 4.3 Jellybean.

Actualizarea Android 4.3 este distribuita prin serverele Samsung si disponibila prin softul Samsung Kies sau o notificare wireless. Fiind un proces care se desfasoara pe etape, ar putea sa mai dureze ceva vreme pana sa ajunga si la utilizatorii din Romania, iar daca ati achizitionat telefonul de la unul din operatorii de telefonie mobila, atunci va trebui sa mai astepti si aprobarea acestora, inainte de a fi distribuit.

In cazul in care cineva reuseste sa-si actualizeze telefonul Galaxy S3 prin serverele oficiale, va rugam sa reveniti si sa ne lasati un comentariu, o impresie despre felul cum se manifesta telefonul dupa upgrade.

sursa

199 Comentarii

                                             Comenteaza

                                             Adresa ta de email nu va fi publicată.