Motorola anunta evenimentul Moto G de pe 13 noiembrie

eveniment-motorola-moto-g

Daca saptamana trecuta am vazut primele imagini cu Moto G, noua versiune a telefonului Moto X, dar in varianta accesibila ce va fi disponibil si pe piata europeana, precum si specificatiile sale, astazi, Motorola anunta evenimentul lansarii Moto G, ce va avea loc pe data de 13 noiembrie.

Motorola a lansat deja un portal foarte sugestiv pentru acest smartphone, care pe langa faptul ca indica data cand va fi lansat Moto G, dar si pietele unde el va fi disponibil, deoarece vedem acel glob pamantesc care se roteste, aratandu-ne diferite locatii de pe glob, plus data, care este scrisa in mai multe limbi.

Moto G va beneficia de un ecran IPS de 4.5-inch cu margini foarte subtiti (edge-to-edge), rezolutie 1280×720, un procesor quad-core de la Qualcomm, este vorba despre un Snapdragon 400 de 1.2GHz, 8GB memorie interna, Android 4.3 si doua camere foto: 5MP pe spate, respectiv 1.3MP frontala.

Se zvoneste ca telefonul va fi comercializat la un pret de 135 de lire sterline, aproximativ 750 RON. Bineinteles, la noi va fi comercializat la un pret undeva in jur de 1000 RON, in retail.

Gearbest Super Sept Sales Party $1,000,000 Coupon Rain promotion
Gearbest Top Bestsellers: Up to 50% OFF promotion

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *