LG G Pad 8.3 de astazi oficial si in Romania

LG G Pad 8.3

Anuntata pe 1 septembrie, inainte de debutul targului international de electronice IFA 2013, de la Berlin, tableta LG G Pad 8.3 a ajuns astazi oficial si in Romania.

LG Romania a anuntat astazi, 7 noiembrie, lansarea tabletei LG G Pad 8.3, singura de aceste dimensiuni cu rezolutie Full HD. Tableta este echipata cu un procesor quad-core Snapdragon 600 de 1.7GHz, 2GB de RAM, 16GB memorie interna si sistemul de operare Android 4.2.2 Jellybean.

Alte specificatii includ doua camere foto: una de 5MP pe spate si una de 1.3MP frontala, o baterie de 4600 mAh, WiFi, GPS, Bluetooth.

“LG G Pad este inca un dispozitiv ce dispune de caracteristici unice pe care consumatorii din Romania le vor aprecia cu siguranta. Alaturi de smartphone-ul LG G2, pe care l-am lansat curand pe piata locala, oferim consumatorilor cele mai avansate experiente de utilizare,” a declarat Bumseop Lee, presedinte LG Electronics Romania.

Tableta LG G Pad 8.3 va fi disponibila pe piata romaneasca incepand cu aceasta saptamana la un pret de 1499 RON la eMag, 1449 lei la Domo, de la Altex inca asteptam pretul.

Mai multe informatii despre tableta gasiti in comunicatul de presa atasat.

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *