Glucometrul Accu-Chek Performa Nano lansat oficial in Romania

Accu-Chek Performa Nano

Saptamana trecuta am fost invitati de catre Roche Diabetes Care, sa participam la lansarea glucometrului Accu-Chek Performa Nano in Romania. Lansarea coincide oarecum cu ‘Ziua Mondiala a Diabetului’, care are loc in fiecare an, pe data de 14 noiembrie, la inițiativa Federatiei Internationale de Diabet (IDF), cu sprijinul Organizatiei Mondiale a Sanatatii.

Dispozitivul Accu-Check Performa Nano, unul de ultima generatie, aduce inovatii atat in materie de tehnologie, cat si in materie de design. Noul glucometru vine in sprijinul persoanelor diagnosticate cu diabet si a celor care doresc o monitorizare constanta a glicemei ca preventie, fiind discret si imbunatatit cu instrumente inovatoare de control al diabetului: marcaje inainte si dupa masa, remindere (alarme) personalizate, memorie de pana la 500 de rezultate, sistem de intepare atraumatic si acuratete a rezultatelor oferite.

Campania de comunicare a fost conceputa pornind de la numarul alarmant al persoanelor tinere din Romania diagnosticate cu diabet in ultimii ani. Astfel, a luat nastere proiectul Style up the glucometer”, care a provocat 4 echipe de designeri romani si bloggeri de fashion sa se alature campaniei  pentru a adauga o tusa de stil design-ului glucometrului Accu-Chek Performa Nano, care este un dispozitiv discret, modern si performant.

kv_woman

„Unul dintre motivele pentru care am lansat dispozitivul Accu-Chek Performa Nano prin acest proiect frumos „Style up the glucometer”, este pentru că ne dorim să ne adresăm și unui segment de consumatori mai puțin abordat – tinerii. Acum, atât cei care trebuie să își verifice glicemia de câteva ori pe zi, sau doar din când în când ca masură de prevenție, pot vedea în noul glucometru Accu-chek Performa Nano, un accesoriu nelipsit din viața lor, un asistent personal în automonitorizarea glicemiei. Vrem să le arătăm tinerilor că pot fi în pas cu moda și atunci când vine vorba de sănătatea lor, nu doar în materie de haine, accesorii sau gadget-uri, pentru că și sănătatea face parte din stilul care te definește”, declară Andrei Foișor, Head of Diabetes Care al Roche România.

Mai jos gasiti intregul comunicat de presa dat de cei de la Roche Diabetes Care in legatura cu acest aparat de masurat glicemia.

 

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *