Galaxy S5 cu procesor Octa-core de 64 biti, rezolutie 2560×1440 si 560 ppi

Galaxy S5

De la lansarea telefonului iPhone 5S cu noul procesor Apple A7 pe 64-biti, au tot aparut zvonuri despre posibilitatea ca Samsung sa adopte aceiasi strategie. Conform unei publicatii din Coreea de Sud, reprezentanti ai Samsung Electronics si ARM Technology s-ar fi intalnit in cursul acestei saptamani la Seoul pentru a discuta / negocia adoptarea acestui tip de chipset pentru viitorul Samsung Galaxy S5 sau noua linie Galaxy F, considerata high-end de anumite zvonuri.

Unul din oficialii ARM prezenti la intalnire a precizat ca in urmatorii doi ani de zile ne putem astepta la dispozitive portabile (smartphone / tableta) cu procesoare pe platforma de 128-biti, deoarece tehnologia actuala necesita un nivel ridicat de putere de procesare (oficialul a facut referire la tehnologia de recunoastere a fetei si la scanerul de detectare a amprentei).

Samsung Galaxy S5 ar putea fi lansat imediat in primul trimestru al lui 2014 cu un ecran AMOLED de 5 inch, cu rezolutie 2560×1440, o densitate a pixelilor de 560 ppi, procesor Octa-core pe 64-biti, 3GB de RAM, camera foto de 13 sau 16 megapixeli si sistemul de operare Android 4.4 KitKat.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.