Lista cu magazinele participante la Black Friday, recomandate de noi

black friday romania

La miezul noptii intram in ceea ce americanii numesc Black Friday sau Vinerea neagra, mai pe romaneste, perioada in care toate magazinele de retail, in special cele din segmentul IT & C, ofera reduceri importante la produse.

Anul acesta Black Friday va aduce reduceri la foarte multe game de produse precum: electrice, electronice, electrocasnice, haine, imobiliare si multe altele.

Magazinele cele mai importante de la noi, s-au pregatit din timp pentru aceasta perioada, pregatind terenul, serverele, astfel incat site-urile sa reziste la valul urias de utilizatori dornici sa achizitioneze produse la reducere.

Iata lista celor mai importanti retaileri de la care puteti achizitiona produsele dorite la reducere si in siguranta, de Black Friday.

eMag

– Cea mai variata gama de produse si unul din liderii din retail.

Altex

– Cel mai mic pret din Romania.

evoMag

– Electrocasnice si electrice online la cel mai bun pret.

F64

– Echipamente foto, aparate foto compacte si digitale, obiective, accesorii.

Clickshop

– Electronice, IT, Multimedia (magazin garantat de Romtelecom).

Marketonline

– Mazaginul online “garanteaza cel mai mic pret de Black Friday,” cel putin asta spun ei. Va lamuriti voi singuri daca asa e sau nu, printr-o simpla comparatie cu celalalte oferte.
Tu ce cauti? Ce speri ca va fi la reducere? Ce iti doresti sa achizitionezi? Lasa-ne raspunsul tau intr-un comentariu mai jos.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *