Philips si Desso pregatesc primele covoare cu iluminare LED, care indica directii sau alte mesaje

covor led

Philips si Desso (companie producatoare de covoare) au incheiat saptamana aceasta un parteneriat in urma caruia cei doi vor produce covoare / carpete iluminiate cu ajutorul tehnologiei LED.

Conform statisticilor, in general, oamenii petrec pana la 90% din timpul lor in interiorul cladirilor, lucru ce i-a determinat pe cei de la Philips si Desso sa produca covoare / carpete cu un sistem de iluminare pe baza de LED-uri, sa le spunem inteligente desi, par a fi un fel de indicatoare de trafic sub picioare, care sa ajute lumea sa se orienteze in interiorul cladirilor (aeropoarte, gari, mall-uri, etc), sa gaseasca rapid rute de exit in caz de calamitati (incendii, cutremur), sa amplifice sau sa scada nivelul luminii din interiorul anumitor incaperi, pentru a schimba atmosfera prin combinatiile de lumia, culoare si design.

carpeta-led-uri

Acest tip de covoare / carpete se vor a fi solutia perfecta pentru momentele de trafic intens in aeropoarte, gari, mall-uri, cladiri business, etc.

Primele covoare / carpete vor fi comercializate abia de anul viitor pentru piete precum: Europa, Orientul mijlociu sau Africa.

carpeta-led

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *