HTC lanseaza aplicatia HTC FootballFeed pentru terminalele cu Android

HTC FootballFeed

In urma cu aproximativ un an de zile HTC incheia un contract de sponsorizare cu UEFA, devenind astfel partener oficial al UEFA Champions League si Europa League.

Astazi, HTC creeaza o noua experienta de brand pentru fanii fotbalului european (UEFA Champions League si UEFA Europa League) prin lansarea aplicatiei FootballFeed pentru Android

Aplicatie FootballFeed aduce cele mai recente statistici imediat ce sunt disponibile, intr-un format personalizabil si cu un design elegant, pentru cea mai buna experienta a unui fan. Interfata graifca a acestei aplicatii se aseamana foarte mult cu HTC BlinkFeed.

Philip Blair, Preşedinte HTC EMEA: “Noua aplicaţie HTC FootballFeed a fost proiectată pentru a îmbogăţi experienţa fanilor atunci când urmăresc sportul pe care-l iubesc – în timpul jocului, înaintea lui sau în discuţiile de după. Să urmăreşti fotbalul înseamnă mai mult decât să verifici scorurile, aşa că am creat o aplicaţie care oferă informaţii complete, o abordare de de 360 de grade ce cuprinde tot ce contează pentru fani şi, pentru că nu există doi utilizatori identici, am făcut posibilă personalizarea inteligentă a experienţei prin care poţi urmări informaţiile care contează pentru tine, oricând ai nevoie de ele.”

Aplicatia este deja disponibila in Google Play store si poate fi descarcata gratuit pe terminalele Android compatibile.

Si daca tot suntem la capitolul UCL, in aceasta seara Steaua Bucuresti joaca impotriva echipei Schalke 05 pe National Arena, incepand cu ora 21:45. Informatii despre meci gasiti in aplicatia FootballFeed.

Mai multe informatii gasiti in comunicatul de presa atasat acestui articol

UEFA_infographic HTC-01

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *