StiriTelecom

Romtelecom lanseaza oferta de iarna care include o tableta Galaxy Tab 3 cu SIM si alte beneficii

romtelecom

Romtelecom si-a anuntat astazi oferta de iarna care include o serie pachete de servicii (internet, televiziune, telefonie) si o tableta Samsung Galaxy Tab 3 cu suport 3G (SIM). Oferta este valabila la nivel national, in limita stocului disponibil, oferta este deschisa pentru clientii noi ai companiei ce achizitioneaza un pachet de trei servicii cu internet Power.

Pretul pachetelor incepe de la 118 RON/luna cu TVA si include televiziune cu canale pentru intreaga familie, internet cu viteza de pana la 100 Mbps, telefonie cu minute nelimitate in afara orelor de varf catre toate retelele fixe nationale si Cosmote, precum si o tableta Samsung Galaxy Tab 3 cu 3G. Pretul pachetului include si costul ratei lunare aferente tabletei. Clientii vor beneficia si de un router wireless si un telefon fix fara fir oferite in chirie cu reducere 100% pe parcursul intregii perioade contractuale. Pachetele de servicii sunt oferite pe o perioada minima contractuala de 2 ani.

Ca parte a ofertei promotionale, in primele 2 luni, pretul cartelei NET NELIMITAT de la COSMOTE este redus 100%, pentru 3 GB trafic de date inclus/luna. Viteza de download pentru traficul de date este de pana la 43,2 Mbps, iar cea de upload de pana la 5,76 Mbps pentru primii 3GB/luna. Ulterior, pretul reincarcarii automate lunare a cartelei NET NELIMITAT este de 17 lei cu TVA inclus. Clientii pot dezactiva cartela oricand, prin apel gratuit la 0800801188.

“Sinergia dintre serviciile Romtelecom-COSMOTE vine în sprijinul utilizatorului, pentru a-i oferi o experiență deosebită pe toate ecranele, mai ales acum, când ne dorim să dublăm magia Sărbătorilor. Așadar, pe lângă accesul la conținutul de calitate, pe care îl asigurăm printr-o experiență multi-screen, cu ajutorul tabletei Samsung incluse în ofertă, aducem și un film pentru copii. Iar pentru mobilitate crescută, punem la dispoziția clienților, în premieră într-un astfel de pachet, cartela de date COSMOTE, la prețuri avantajoase. Cadoul nostru de Crăciun este un pachet polivalent – care include fix și mobil în același timp”, spune Mathias Hannel, Director Executiv Comercial Segment Rezidenţial România.

Odata cu tableta Samsung, clientii vor avea acces si la filmul Avioane – o comedie animata, care îl are ca protagonist pe Stropi, un avion care aspira sa participe intr-o cursa de zbor la mari inaltimi, desi se teme de acestea. Filmul va fi disponibil in intervalul 1 ianuarie – 31 martie 2014 pe site-ul Dolce TV, iar pe tableta achizitionata va putea fi accesat prin aplicația Dolce Mobile TV, prin conexiunea Wi-Fi.

Pachetele pot fi achizitionate online, pe site-ul Romtelecom, prin apel telefonic la 1930 sau din magazinele companiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!