Vezi ofertele operatorilor Vodafone si Orange de adevaratul Black Friday

Black Friday

Data de 29 noiembrie este data oficiala a “sarbatorii” denumite Black Friday sau Vinerea Neagra in traducere. Motiv pentru care operatorii nostrii de telefonie mobila, au pus la punct o serie de oferte care mai de care mai atractive, atat pe partea de telefoane, cat si pe partea de oferte de abonament.

Deocamdata avem la dispozitie ofertele primilor doi operatorii de pe piata locala, este vorba de Orange si Vodafone Romania, in timp ce Cosmote tace malc. Cei ce cauta o oferta mai buna pentru un abonament sau un telefon de calitate la un pret mic in aceasta perioada, Black Friday ar putea fi oportunitatea pe care o asteptati.

Vodafone ofera Huawei Ascend P6 la 1 Euro, Galaxy S3 sau S3 Mini la 0 Euro, toate la abonament, in timp ce la Orange gasiti telefoane precum Blackberry Z10, Orange Hiro, sau HTC Desire 300, toate pana intr-un euro, tot la abonament.

Mai jos gasiti oferta ambilor operatori. Vom reveni cu oferta celor de la Cosmote atunci cand ea va fi disponibila, daca vor avea o astfel de promotie de Black Friday.

sursa: Vodafone, Orange

1 Comment

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *