Maguay premiata la Gala Topul National al Firmelor, editia a XX-a

Maguay MyWay U1402i Touch Review

Prezenta de mai bine de 20 de ani pe piata IT din Romania, compania Maguay a fost premiata la gala Topul National al Firmelor, editia a XX-a de catre Camera de Comert si Industrie a Romaniei si Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti pentru performante deosebite in afaceri.

Maguay a primit din partea Camerei de Comert si Industie a Romaniei, Premiul National in Topul National al Firmelor pentru anul 2012, la categoria Industrie, Fabricarea calculatoarelor si echipamentelor periferice.

Alte 2 premii oferite de Camera de Comert si Industire a Municipiului Bucuresti confirma statutul companiei Maguay de lider ca producator roman de sisteme si integrator de sisteme informatice complexe.

CCIR_Topul National al Firmelor 2012_Maguay Impex

Camera de Comert si Industire a Municipiului Bucuresti a premiat excelenta in afaceri la editia jubiliara a Topului Firmelor din Municipiul Bucuresti pentru anul 2012, o festivitate de premiere a principalelor companii care isi desfasoara activitatea in municipiul Bucuresti. Evenimentul a fost organizat, pe data de 6 noiembrie 2013 la Hotelul Intercontinental si a adunat personalitati importante atat din mediul politic, cat si din lumea afacerilor.

In cadrul acestei ceremonii Maguay a obtinut Locul 1 la categoria Intreprinderi mici, domeniul Industrie, grupa de activitate „Fabricarea calculatoarelor si a echipamentelor periferice”. In cadrul aceleiasi festivitati Maguay a primit Trofeul si Diploma de excelenta pentru prezenta de 5 ani in top pe locul 1 in perioada 2008 – 2012.

CCIB_Diploma de Excelenta_Maguay Impex

Presedintele Camerei de Comert si Industrie Bucuresti, Dl. Prof. univ. dr. ing. Sorin Dimitriu, a explicat motivele pentru care s-au acordat premiile de excelenta: „Sunt criterii care au fost testate timp de aproape 20 de ani. Ele de fapt identifica cateva lucruri dintre calitatile management-ului. Doua lucruri mi se par importante: modul de utilizare a fondurilor de investitii si, foarte important, randamentul fortei de munca.”

“Maguay este o prezenta constanta pe primul loc in topurile anuale organizate de cele 2 institutii: Camera de Comert si Industie a Romaniei si Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti. In stabilirea clasementelor finale sunt luati in calcul o serie de indicatori, precum cifra de afaceri neta, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, etc. Premiile obtinute in acest an demonstreaza ca Maguay a reusit sa isi pastreze pozitia pe piata, in pofida mediului economic potrivnic. Am reusit sa prevedem instalarea crizei economice si am avut capacitatea de a ne adapta si de a lua cele mai bune decizii pentru depasirea acesteia.” a declarat Corvin Pughin, Director Comercial Maguay.

Maguay a realizat in 2012 o cifra de afaceri de 14,5 milioane euro, clasandu-se in Top 10 marci IT comercializate in Romania.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *