Samsung reporneste actualizarea Android 4.3 pentru Galaxy S3 (GT-I9300)

Samsung GALAXY S3 Rosu (28)

Luna trecuta Samsung Electronics a inceput sa distribuie o actualizare Android 4.3 pentru modelul de smartphone flagship din 2012, Galaxy S3 (GT-I9300). Din pacate, firmware-ul este foarte instabil, motiv pentu care foarte multi utilizatori de Galaxy S3 ne-au semnalat acest lucru, astfel Samsung a fost nevoit sa opreasca distribuirea softului cu promisiunea ca vor incerca sa repare aceste probleme in cel mai scurt timp.

Se pare ca au si facut-o deja, deoarece utilizatori din Marea Britanie au semnalat ca actualizarea Android 4.3 a fost reluata, cel putin in Anglia. Ramane sa vedem cand softul va fi disponibil si la noi.

Din pacate, comunicarea cu operatorii nostrii, cat si cu Samsung Romania este extrem de dificila. Sa speram ca pe viitor, acestia sa ofera o mai mare atentie clientilor sai, atunci cand vine vorba de actualizari de soft, in special pentru produsele catalogate high-end (premium).

Informatii firmware:

Data Build: Joi, 28 Noiembrie, 2013
Cod Produs: BTU
PDA: I9300XXUGMK6
CSC: I9300OXAGMK6
MODEM: I9300XXUGMK6

Daca reusiti sa actualizati telefonul cu noul firmware, va rugam sa ne anuntati cum se manifesta si daca totul este in regula.

 

1 Comment

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *