Moto G – Performanta si primele impresii (Video)

Moto G

Saptamana aceasta va prezentam in premiera pentru piata romaneasca Moto G, smartphone-ul lansat de Motorola la jumatatea lunii noiembrie, in cadrul unui eveniment ce a avut loc la Londra si la care am participat si noi. Moto G este un telefon accesibil propus de compania detinuta de Google Inc celor care isi doresc un smartphone ieftin, ce nu face compromosiuri din punct de vedere hardware.

Moto G are un ecran superb de 4.5-inch HD (densitate 329 ppi), desi, este un telefon accesibil, el vine cu un procesor quad-core de 1.2GHz, 1GB de RAM, 8/16GB memorie interna, camera foto de 5MP si sistemul de operare Android 4.3, ce va putea fi actualizat la Android 4.4 KitKat pana spre sfarsitul lunii ianuarie din date oficiale.

Astazi aruncam o privire pe acest model si pe felul cum se descurca smartphone-ul intr-unul din cele mai puternice jocuri 3D de pe Google Play Store.

Gearbest Super Sept Sales Party $1,000,000 Coupon Rain promotion
Gearbest Top Bestsellers: Up to 50% OFF promotion

3 Comentarii

 1. razorsbk

  December 8, 2013 at 5:53 pm

  Salut. Ce screen time on obtii la o utilizare normala ? Camera este chiar atat de slaba ? Sunetul cat de puternic este ? O data oficiala de la Motorola de disponibilitate in RO ? Eu am gasit pe amazon si expansys, insa varianta de 16gb inca nu e disponibila.

  • Florin Popovici

   December 8, 2013 at 6:00 pm

   Pe saptamana viitoare vom publica un review complet al acestui telefon cu toate informatiile hardware/software/camera/sunet.. te rog sa mai ai putina rabdare :), cat despre data oficiala, nu putem sa iti oferim nici un fel de informatie in acest sens. Probabil, undeva spre finalul lunii ianuarie 2014, daca il aduc magazinele de retail (tine cont ca e doar o estimare a mea).

   • razorsbk

    December 9, 2013 at 12:07 am

    Okay, o sa urmaresc site-ul pana cand apare review-ul. Multumesc.

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *