ConcursStiri

CONCURS: Mos Craciun iti poate aduce un smartphone E-Boda

image

Se spune, ca de sarbatori (de Craciun in cazul nostru) trebuie sa fim mai buni, mai darnici (sufletisti), mai smeriti, astfel va propunem un concurs la care sa va invitati prietenii sa participe si mosul va poate aduce un smartphone Android.

E-Boda si Gadget Talk Romania va ofera posibilitatea de a castiga un smartphone Storm V100 de sarbatori. Ce trebuie sa faceti? Nimic mai simplu!

Regulament:

Trebuie doar sa accesati pagina noastra de Facebook, sa cautati postarea cu concursul de Craciun si sa puneti in Tag trei prieteni de-ai vostri, si sunteti automat inscrisi la tragerea la sorti care va avea loc in ajunul Craciunului.

(Note: Atentie, nu va tag-uiti intre voi, cei trei prieteni alesi trebuie sa fie diferiti. Cine nu respecta regulamentul concursului va fi automat descalificat. Extragerea castigatorului va avea loc Marti, 24 decembrie, cu ajutorul site-ului www.random.org. Doar castigatorul va fi contactat de staff-ul nostru dupa incheierea concursului prin mesaj privat pe Facebook. Mult succes!)

Update: Castigatorul concursului nostru este numarul 186 – Greta Iuliana din Iasi. Multumim tuturor pentru participare! In curand vom lansa un nou concurs, dar pana atunci stafful Gadget Talk va ureaza un Craciun Fericit alaturi de familie!

greta-iuliana-2

15 Comments

  1. frumos concurs dar urata lista de extragere,fara a elimina inscrierile fara prieteni si fara a sterge dublura la acelasi nume;;;se vede clar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!