Rainbow V40 si Sunny V35 doua telefoane noi dual SIM cu Android 4.2 de la E-Boda

Rainbow V40 si Sunny V35

Rainbow V40 si Sunny V35 cele mai noi modele de smartphone dual-SIM ale producatorului autohton E-Boda.

Astazi, producatorul roman E-Boda a anuntat extinderea portofoliului de telefoane inteligente cu Android prin lansarea modelelor dual SIM Rainbow V40 si Sunny V35.

Rainbow V40 integreaza un ecran de 4 inch si procesor Dual Core Mediatek MT 6572W de 1,3 GHz, in timp ce Sunny V35 vine cu un ecran de 3,5” si procesor Dual Core Mediatek MT 6572M de 1 GHz. Ambele modele de smartphone vin cu 512MB de RAM, ruleaza sistemul de operare Android 4.2 JellyBean.

„Rata de adopţie a smartphone-urilor în România este din ce în ce mai mare, iar utilizatorii începători au nevoie de un dispozitiv care să le ofere o experienţă de utilizare intuitivă, asigurându-le în acelaşi timp toate nevoile de comunicare şi divertisment”, declară Alexandru Drăgoiu, CEO E-Boda. „O persoană care foloseşte un smartphone pentru prima dată nu are nevoie de un gadget complicat cu un preţ mare, iar modelele Rainbow V40 şi Sunny V35 au fost concepute pentru astfel de utilizatori, oferindu-le un raport bun performanţă-preţ”, adaugă Alexandru Drăgoiu.

Telefoanele sunt disponibile la pretul recomandat de 469 lei pentru Rainbow V40, respectiv 369 lei pentru Sunny V35, online pe site-ul E-Boda si in magazinele partenere.

Mai multe informatii gasiti in comunicatul de presa atasat acestui articol.

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *