Sony a dat drumul o actualizare Android 4.3 pentru Xperia Z Ultra si Xperia Z1

Sony Xperia sola img (2)

Sony Mobile a anuntat ca de saptamana aceasta distribuie o noua actualizare Android 4.3 pentru Xperia Z Ultra si Xperia Z1. Noul software imbina interfata grafica si experienta Sony Xperia cu Android JellyBean.

Ca si noutati, noul firmware aduce o serie de imbunatatiri ale performantei sistemului de operare pe aceste modele, dar si o serie de actualizari ale aplicatiilor Sony, cum ar fi: aplicatia de mesaje, MyXperia, Smart Connect, Small apps, TrackID, Sony Select, iar aplicatiile WALKMAN, Album si Movies primesc integrare cu serviciul de cloud Sony Entertainment Network. In plus, model Sony Xperia Z Ultra primeste aplicatia Smart Social Camera de pe Xperia Z1.

Sony mai aduce si o serie de imbunatatiri pe partea de securitate a sistemului de operare care sa protejeze mai bine solutiile enterprise ale Sony, si anume, Xperia in Business.

Softwareul este disponibil inca de saptamana aceasta pentru cele doua modele mai sus mentionate, printr-o notificare de update wireless sau prin softul PC Companion Tool.

Celalalte modele vor primi si ele in curand un update la Android 4.3, aici vorbim despre Xperia SP, Xperia T, TX, etc.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *