Samsung anunta noua generatie de GamePad pentru seria Galaxy

gamepad

In luna martie Samsung Electronics introducea primulGame Pad ca un accesoriu pentru Galaxy S4, cel putin asa a fost promovat la acea vreme, desi e compatibil cu orice dispozitiv intre 4 si 6.3 inch in diagoanala.

Saptamana aceasta producatorul sud coreean a lansat a doua generatie de astfel de gamepad, compatibil si el cu terminale de dimensiuni intre 4 si 6.3 inch. Noul model este mult imbunatatit fata de prima varianta si vine pe culoarea neagra. Samsung Smartphone GamePad iti transforma telefonul sau phabletul, intr-o consola portabila aproape instantaneu, deoarece, introducerea unui terminal Android se face foarte usor.

GamePad-ul este compatibil cu Android 4.3 si dispozitive precum Samsung Galaxy S III, Galaxy S4, Galaxy Note II sau Galaxy Note 3. In plus, controllerul poate fi conectat atat prin Bluetooth, cat si prin NFC si ofera acces rapid la jocuri cu ajutorul butonului PLAY, care odata apasat porneste aplicatia Mobile Console ce ofera acces la toate jocurile compatibile cu acest gamepad: Need for Speed Most Wanted, Asphalt8 : Airborne, Modern Combat 4 : Zero Hour, SEGA Virtual Tennis Challenge, Prince of Persia : The Shadow and the Flame. Aplicatia Mobile Console poate fi descarcata de pe Samsung Apps sau printr-o simpla apasare a butonului PLAY. Ea ofera in momentul de fata 35 de titluri de jocuri, numar ce se va extinde incepand cu 2014.

Gamepad-ul este disponibil in acest moment, doar pe cateva din pietele din Europa, si va fi disponibil in curand si in alte regiuni.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Would love your thoughts, please comment.x