G Arch si G Health ar putea fi primele gadgeturi purtabile de la LG

G Arch si G Health

In luna iulie a acestui an LG Electronics inregistra la OSIM-ul sud coreean o serie de denumiri pentru viitoarele sale gadgeturi. Printre aceste denumire se regasea si tableta LG G Pad 8.3, care a fost deja lansata pe piata, dar si o serie de denumiri care sugereaza spre gadgeturi ce pot fi purtate, cum ar fi – G Glass (ochelari), G Watch (ceas de mana) sau G Band (bratara fitness).

Astazi au aparut o serie de zvonuri care fac referire la o parte din aceste gadgeturi, dar care ar putea fi lansate sub alte denumiri. De exemplu, smartwatch-ul (ceasul) G Watch, ar putea fi lansat pe piata in jurul Mobile World Congress 2014, din Barcelona, sub denumirea LG G Arch, in timp ce, acea bratara G Band dotata cu tot felul de senzori de miscare si alte functii, ar putea fi lansata sub denumirea G Health.

Smartwatch-ul LG G Arch ar putea fi lansat impreuna cu LG G3, la fel cum Samsung a lansat Galaxy Note 3 cu Galaxy Gear.

Deocamdata nu avem nici o informatie oficiala sau imagini neoficiale cu aceste dispozitive purtabile care sa confirme aceste zvonuri, dar ne asteptam ca in perioada imediat urmatoare sa apara mai multe detalii despre ele.

 

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.