Lansarea Galaxy S5 abia prin martie – aprilie, design cu totul nou, spune VP companiei

samsung-galaxy

Lansarea Galaxy S5 nu va avea loc mai repede de jumatatea lunii martie, insa avem si o veste buna pentru fanii brand-ului care au fost mai mult sau mai putin dezamagiti de aspectul telefonului Galaxy S4. Telefonul va arata cu totul diferit de modelele Galaxy S3 si S4.

Intr-un interviu acordat recent publicatiei Bloomberg, doamna vice-presedinte pe segmentul de business mobile in cadrul Samsung Electronics, Lee Young Hee, a declarat ca telefonul Galaxy S5 va avea un design cu totul nou si ca, va aduce o serie de noutati care sa creasca vanzarile companiei. Aceasta a mai precizat ca telefonul nu va fi lansat mai repede de sfarsitul lunii martie, pentru ca Samsung obisnuieste sa lanseze modelul flagship, in prima jumatate a fiecarui an.

Cu toate ca doamna Lee Young Hee nu a recunoscut in acest interviu decat partial faptul ca, clientii Samsung nu au fost prea incantati de aspectul modelului Galaxy S4 (de aici si numarul ceva mai mic de unitati vandute, fata de numarul preconizat de producator anul trecut – in perioada craciunului a vandut in jur de 13 milioane de unitati Galaxy S4, in timp ce in aceiasi perioada din 2012, Samsung vanduse aproximativ 17 milioane de unitati Galaxy S3) in comparatie cu Galaxy S3, dansa a dorit sa precizeze ca odata cu lansarea modelului Galaxy S5, compania va reveni la elementele de baza care au definit linia Samsung Galaxy, adica ecranul si textura carcasei.

Se zvoneste ca Samsung Galaxy S5 va fi echipat cu un procesor pe arhitectura de 64-biti cu 1GB de RAM LPDDR4 (memorie produsa de Samsung), tehnologie de scanare a irisului (producatorul testeaza in prezent aceasta posibilitate, a recunoscut doamna Lee, dar e putin probabil sa fie implementata, dupa parerea noastra). In plus, Samsung testeaza o noua versiune a interfetei TouchWiz cu modificari vizibile din punct de vedere al graficii si am putea fi martorii unui ecran cu rezolutie 2K (2560 x 1440). Alte zvonuri sugereaza si o noua camera foto cu un senzor ceva mai mare, de 16 megapixeli si tehnologie ISOCELL.

Indiferent de noutatile pe care le vom descoperi la Galaxy S5 in aceasta primavara, de un lucru suntem siguri, producatorul sud coreean nu va mai repeta greseala de anul trecut, din punct de vedere al design-ului.

Credeti ca anul acesta Samsung va reusi sa castige premiul pentru “Cel mai bun smartphone al anului” sau il va pierde din nou in favoarea altui producator?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.