Microsoft: Telefoanele cu Windows Phone 8 vor putea fi actualizate la Windows Phone 8.1

review telefon nokia lumia 920

Microsoft se pregateste sa lanseze in aceasta primavara Windows Phone 8.1, versiune la care vor putea trece toti utilizatorii de telefoane cu Windows Phone 8, chiar daca au exista zvonuri care sugereau ca trecerea la noua versiune nu va fi posibila.

Intr-un interviu acordat publicatiei PC World, un reprezentat oficial al Microsoft ar fi precizat, ca odata cu trecerea la noua versiune in aceasta primavara, utilizatorii de Windows Phone nu vor mai fi nevoiti sa achizitioneze terminale noi pentru a beneficia de noua versiune, asa cum s-a intamplat atunci cand Microsoft a trecut de la WP 7 la WP 8.

Dar, asta nu inseamna ca toate telefoanele care in prezent ruleaza Windows Phone 8 vor fi actualizate la WP 8.1, unele telefoane (sub contract), vor depinde si de decizia operatorii locali de a actualiza sau nu anumite modele.

Politica companie este de a oferi actualizari de software pe o perioada de minim 36 de luni pe un terminal care ruleaza Windows Phone 8, a declarat Greg Sullivan, directorul de relatii publice Windows Phone, in cadrul Microsoft.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *