E-Boda lanseaza umidificatoarele Breeze cu ultrasunet si ionizator

umidificatoarele Breeze

E-Boda a anuntat astazi umidificatoarele Breeze 201 si Breeze 101, care ajuta la mentinerea nivelului optim de umiditate in interiorul locuintelor pe timpul iernii. Acest lucru se datoreaza tehnologiei cu ultrasunete si a ionizatorului cu care sunt echipate cele doua modele.

Modelele Breeze 201 si Breeze 101 sunt disponibile pe siteul E-Boda si in magazinele partenere la pretul recomandat de 249 lei, respectiv 149 lei.

Breeze-101

Pentru mai multe informatii despre cele doua umidificatoare faceti click pe comunicatul de presa de mai jos.

[showhide]

Pe timpul iernii, din cauza folosirii aparatelor de încălzit în locuinţe şi birouri, aerul devine foarte uscat, creând un disconfort la nivel respirator. Încălzirea caselor la o temperatură medie de 21-23 grade Celsius duce la scăderea nivelului umidității aerului la 15%, comparativ cu 25% care este nivelul de umiditate in deşertul Sahara. Pentru păstrarea unui mediu sănătos și confortabil, modelele Breeze 201 şi Breeze 101 utilizează oscilatorul cu ultrasunete de înaltă frecvenţă pentru a despărți apa în particule mici. Sistemul de ventilaţie pulverizează această apă în aerul uscat, aducându-l la nivelul optim de 45-65%, pentru a putea fi respirat fără probleme.

Modelele Breeze 201 şi Breeze 101 sunt dotate cu ionizator ce ajută la îndepărtarea alergenilor și a particulelor de praf din aer, reducând cantitatea de praf cu până la 52%, iar a bacteriilor din aer cu până la 95%. Poluarea, fumul de țigară sau aparatele electrocasnice încarcă aerul cu ioni pozitivi, ceea ce duce la stări de oboseală și agitație ce pot afecta bebeluşii, copiii şi persoanele mai sensibile. Filtrul ionizat al umidificatorului atrage particulele de praf, eliminând încărcăturile electrostatice din încăperi.

Modelul de top, Breeze 201, este dotat cu umidistat pentru setarea nivelului de umiditate dorit în cameră. Astfel, aparatul se va opri automat în momentul în care umiditatea atinge valoarea specificată şi va reporni în momentul în care nivelul umidităţii scade din nou sub nivelul presetat. Umidificatorul are afişaj de tip LED pentru a asigura o funcţionare cât mai intuitivă. Având o capacitate de 5,2 litri, este potrivit pentru încăperile mari şi spaţiile deschise.

Datorită designului său compact şi capacităţii de 3,5 litrii, modelul Breeze 101 este potrivit încăperilor mici sau holurilor. Umidificatorul poate fi folosit în camera bebeluşilor pentru a preveni infecțiile respiratorii sau diverse alergii ale pielii care apar la copii în jumătate din cazurile de îmbolnăvire din cauza aerului prea uscat ce le irită căile respiratorii.

Sistemul cu jeturi de vapori de aer rece integrat pe umidificatoarele E-Boda asigură un consum scăzut de energie, ajutând la reducerea facturii de încălzire cu 5 procente. Mai mult, pentru o siguranță sporită, aceste dispozitive sunt dotate cu un sistem de control automat al nivelului de apă din rezervor. Atunci când apa din rezervor este epuizată, umidificatorul oprește automat funcționarea, prevenind astfel eventualele accidente precum deteriorarea acestuia sau incendii.

[/showhide]

 

1 Comment

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *