StiriTablete

Evolio ofera 10% reducere timisorenilor la tablete sale

magazin-evolio-timisoara

Evolio este un brand romanesc in plina ascensiune, cunoscut in primul rand pe piata din Romania pentru tabletele sale cu Android.

In luna decembrie producatorul si-a extins propria retea de retail prin inaugurarea unui nou magazin in Timisoara. Magazinul este situat in Iulius Mall, la etaj, si ofera toata gama de produse IT&C si accesorii Evolio, precum si posibilitatea de a testa aceste produse

„Deschidem magazinul din Timișoara, pentru a putea prezenta direct produsele noastre, bazate pe cele mai moderne tehnologii, celor peste 600 de mii de locuitori ai județului Timiș și celor  aproximativ 40 de mii de studenți din Timișoara, consumatorii tineri fiind principalul target al Evolio, deoarece ei sunt cei mai dispuşi să adopte noile tehnologii”, a spus Liviu Nistoran, Director General Televoice Grup.

De saptamana aceasta si pana pe 26 ianuarie cei care achizitioneaza una din tabletele Evolio din magazinul mai sus mentionat, primesc 10% reducere.

In plus, Gadget Talk Romania iti da posibilitatea sa castigi in aceiasi perioada un eReader Evobook 3. Detalii despre cum poti participa la concurs gasesti pe pagina noastra de Facebook sau aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!