Sony lanseaza Xperia T2 Ultra si Xperia E1, dedicate pietelor emergente

Xperia T2 Ultra

Sony Mobile isi extinde portofoliul de smartphone-uri Android cu lansarea modelelor Xperia T2 Ultra si Xperia E1, de astazi.

Cele doua modele sunt promovate ca doua telefoane accesibile pentru pietele emergente din China, Asia-Pacific, Orientul mijlociu sau Africa, dar e posibil sa ajuna si la noi.

Xperia T2 Ultra este modelul mai mare si mai puternic. Telefonul poate fi considerat un phablet, deoarece masoara 6-inch in diagonala, are un ecran cu rezolutie 1280 x 720, beneficiaza de un procesor quad-core Snapdrago 400 de 1.4GHz, 1GB de RAM, 8GB memorie interna + slot microSD, o camera foto de 13MP, conectivitate 4G LTE si sistemul de operare Android 4.3

Xperia T2 Ultra va fi disponibil in variante single si dual SIM la un pret inca neanuntat, dar la care producatorul nipon face referire, precizand ca va fi un pret pentru un terminal de nivel mediu.

xperia-e1

Xperia E1 este un telefon cu un ecran de 4 inch in diagonala, care are o rezolutie de 480 x 800 pixeli, beneficiaza de un procesor dual-core de 1.2Ghz Snapdragon 200, 512MB de RAM, o camera foto de 3MP pe spate si Android 4.3.

Si acest model va fi comercializat in doua variante: single si dual SIM pe pietele mai sus mentionate.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.