StiriTablete

Panasonic ToughPad FZ-M1 cea mai mica si mai robusta tableta cu Windows 8.1

ToughPad FZ-M1

Panasonic a anuntat la CES 2014 in Las Vegas tableta ToughPad FZ-M1, una din cele mai mici si mai robuste tablete din lume.

Panasonic ToughPad FZ-M1 ruleaza Windows 8.1 Pro, beneficiaza de un ecran cu diagonala de 7 inch ce poate fi utilizat chiar si cu manusi pe maini, este echipata cu un procesor fara cooler Intel Core i5 vPro si da, este foarte rezistenta la socuri sau diferite temperaturi. Tableta a primit certificare STD-810G, asta inseamna ca este construita din materiale foarte dure, rezistente la cazaturi si certificare IP65, rezistenta la apa si praf.

Afisajul tabletei Panasonic ToughPad FZ-M1 este lizibil, chiar si atunci cand stam la plaja. Tableta are un port USB 3.0, slot micro SDXC, SmartCard, Serial, LAN, conectivitate WiFi, GPS, NFC, RFID, Bluetooth 4.0 si 4G LTE.

Conform producatorului este o tableta dedicata celor care muncesc pe teren, in special pentru cei din constructii, arhitecti, vanatori, padurari, etc. 

Desi e un model de 7 inch, ToughPad FZ-M1 nu poate fi comparata in nici un fel cu Nexus 7 sau iPad Mini, deoarece are un cu totul alt scop, in privinta utilizari sale.

Panasonic a lansat in luna noiembrie a anului trecut si un model de 20 de inch cu rezolutie 3840 x 2560 pixeli, din aceiasi gama ToughPad 4K.

http://www.youtube.com/watch?v=Re0Cq6vHMT4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!