Prima tableta cu Firefox OS de la Mozila fotografiata

prima tableta cu Firefox OS

Prima tableta cu Firefox OS de la Mozilla creata pentru dezvoltatori apare in prima imagine de presa. Acum cateva luni de zile Mozilla debuta pe segmentul de smartphone cu primele terminale ce ruleaza tanarul sistem de operare Firefox OS. La inceputul acestui an, Mozilla a lansat un program dedicat dezvoltarii si optimizarii sistemului Firefox OS pentru tablete.

Mozilla a “scapat” pe internet prima poza cu noua tableta cu Firefox OS. Creare primului lot de tablete cu Firefox OS a fost facuta de chinezii de la Foxconn. Anuntul a fost facut astazi, iar informatia a ajuns in presa de specialitate.

Reprezentantii Mozilla au declarat ca noul device va avea un display de 10″ cu o rezolutie de 1280 x 800, o memorie RAM de 2 GB, WiFi b/g/n si 16 GB de memorie interna. Tableta produsa de Foxconn masoara 267 x 171 x 9.7 mm si cantareste 580 de grame. Trebuie mentionat ca Mozilla nu a dezvaluit alte informatii precum frecventa procesorului, camera foto a tabletei sau alte informatii despre specificatiile de baza.

Primele tablete comerciale cu Firefox OS ar putea fi lansate spre sfarsitul acestui an sau in prima jumatate a lui 2015.

sursa

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Would love your thoughts, please comment.x