Sharp trece la rezolutia 3K IGZO pe noua tableta RW-16G1 cu Windows 8.1

RW-16G1

Cei de la Sharp vor folosi o rezolutie 3K pe noua lor tableta, ce are un display de 15.6 inch, dimensiunea standard a unui laptop. Noua tehnologie aplicata se numeste IGZO, iar rezolutia oferita va fi de 3200 x 1800 pixeli.

Numele tabletei fabricate de Sharp este RW-16G1. Gratie rezolutiei 3K, ar trebui sa avem imagini foarte clare in comparatie cu o rezolutie full HD (1920×1080).

Performanta acestei tablete este una notabila, fiind dotata cu un procesor dual-core Intel Core i5 cu frecventa de 1.6Ghz. Frecventa scazuta a procesorului ar trebui sa promita o autonomie pe masura, deci un consum de energie mai eficient, mai ales cu memoria RAM de 4GB, care n-ar trebui sa dea batai de cap in rularea aplicatiilor. Performantele sunt similare tabletei Microsoft Surface Pro 2.

La capitolul “spatiu de stocare”, Sharp merge pe tehnologia SSD oferind 128GB, suficient pentru stocarea datelor pe tableta la o viteza inalta.

Tableta Sharp RW-16G1 are in componenta urmatoarele porturi de conectivitate: 3 porturi USB 3.0, un port HDMI capabil de o rezolutie 4K, numai bun pentru TV-urile ce au o astfel de rezolutie.

Sharp isi propune sa concureze impotriva tabletei Toughpad UT-MB50 a celor de la Panasonic, tableta ce ofera o rezolutie 4K si o dimensiune a display-ului de 20 de inch, o tableta cam scumpa, avand in vedere pretul de 6000$.  Sharp RW-16G1 va dispune, probabil de un pret mai mic, lucru ce poate atrage clienti, cum ar fi designeri si profesionisti in ale graficii (arhitectura), adica oameni care nu pot gasi o justificare a pretului gigantic al tabletei TouhPad 4K, produsa de Panasonic, dar si oameni, carora li se pare prea exagerata dimensiunea de 20 inch.

Asadar, Sharp ofera performanta si calitate superioara la o dimensiune de laptop, numai buna de transportat intr-o geanta chiar de laptop, la serviciu, acasa sau oriunde ai nevoie. Mai pe scurt, e un fel de laptop “All in one”, dar care cantareste mai putin decat marea majoritate a laptopurilor si care ofera un spatiu mai sporit intr-o geanta, ramanand loc si pentru acte, dosare si alte lucruri necesare.

sursa

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *