LG G Flex disponibil in curand in mai mult de 20 de tari europene, inclusiv in Romania

lg g flex

Uimitorul device flexibil de la LG Electronics, LG G Flex, v-a fi disponibil incepand cu luna viitoare.

Astazi, la Seul, LG a anuntat inceperea comercializarii noului lor device, LG G Flex, incepand cu luna viitoare. G Flex este primul smartphone capabil sa se modeleze dupa curba fetei umane.

Pana in prezend G Flex a fost disponibil doar in Asia (Coreea, Hong Kong si Singapore), de luna viitoare fiind disponibil pentru tarile importante europene, inclusiv Marea Britanie.

“Introducerea LG G Flex in Europa demonstreaza increderea noastra pe piata mondiala pentru un smartphone curbat”, a declarat Dr. Jong-seok Park, presedinte si CEO al LG Electronics Mobile Communications Company.

“Ca un smartphone premium, G Flex va stabili mai departe LG ca un brand care oferă ceva unic pentru fiecare segment de consumatori.”

LG G Flex a fost prezentat la inceputul acestei luni la Consumer Electronics Show (CES) ca un produs inedit, deoarece bateria dispozitivului este si ea una flexibila/curbata, in plus capacul bateriei este imun la zgarieturi. Zgarieturile dispar la cateva minute de la efectuarea lor.

Noul device v-a avea un procesor quad-core  Snapdragon 800 de 2,25 GHz, unitatea grafica este Adreno 330, nici la capitolul camera nu sta rau, avand o camera principala de 13 MP si o camera secundara de 2 MP. Alegerea OS-ului a fost o alegere buna, deoarece a ales cea mai stabila versiune de Android, 4.2.2. .

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *