HTC One primeste actualizare Android 4.4.2 in Europa, inclusiv Romania

HTC One primeste actualizare Android 4.4.2

HTC One primeste actualizare Android 4.4.2 oficial in Romania, incepand de saptamana aceasta.

HTC promitea anul trecut ca in maxim 90 de zile de la oficializarea versiunii Android 4.4 KitKat va distribui actualizarea modelului flagship HTC One, cat si celorlalte modele din serie: HTC One Mini, HTC One Max.

Astazi, avem prima confirmare oficiala ca HTC One primeste actualizare Android 4.4.2 in Europa, incluzand aici si Romania.  Noua versiune de firmware este build 4.19.401.8, fisierul ce poate fi descarcat printr-o notificare automata wireless masoara aproximativ 310MB. De mentionat ca actualizarea de soft Android 4.4.2 este momentan disponibila doar pentru modelul liber de retea, cei care l-au achizitionat prin operatorii nostrii vor trebui sa mai astepte putin.

Acest firmware aduce icoanele de sus din bara de notificari de culoare alba, imbunatatirea autonomiei bateriei, browserul nativ pierde suportul Flash, si nu, nu aduce HTC Sense 6.0 deocamdata. Telefonul ramane la HTC Sense 5.5, probabil pana la vara.

htc-one-kitkat

In cazul in care nu ati fost notificat pentru actualizarea softwarelui, puteti verifica manual daca mergeti in Settings (Setari) – About phone (Despre telefon) – Software updates (Actualizare).

sursa (1); (2)

5 Comentarii

      Comenteaza

      Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *