Top 5: Aplicatiile Saptamanii din Windows Phone store [Saptamana 03.02 – 09.02]

aplicatii Windows Phone

A venit timpul pentru a doua editie a topului Aplicatiile Saptamanii din Windows Phone store. Astazi va vom recomanda 5 aplicatii utile, fiecare provenind din categorii diverse.

5. Meteo Bing ( Descarca aplicatia gratuit )

Meteo Bing iti ofera detalii meteorologice pe telefonul tau cu Windows Phone. Datele sunt precise si actualizate la timp. Ai la dispozitie vremea pe doua sau mai multe zile, grafic din satelit, dar si un live tile structurat, perfect pentru vizionarea vremii fara a intra in aplicatie.

4. Super Agent ( Cumpara aplicatia – pret: 4 RON )

Un joc de spionaj pe care trebuie sa-l joci in lumea reala. Tu si prietenii tai ascundeti obiecte virtuale, amplasandu-le dupa locatia ta prin intermediul serviciilor de localizare (GPS etc.) Simplu, atractiv si combina tehnologia cu sportul.

3. Podcast Picker ( Cumpara aplicatia – pret: 8 RON )

Asculta stirile ce te intereseaza prin intermediul Podcast Picker. Avantajul constituie in redarea stirilor dupa difuzarea lor. Te poti abona la podcast-urile dorite, poti reda stirile audio pe fundal si poti descarca materiale audio si video fara sa mai fie sincronizate cu Zune.

2. Culinar Bing Beta ( Descarca aplicatia gratuit )

Iti place sa gatesti? Culinar Bing Beta iti vine in ajutor cu o aplicatie foarte buna legata de bucatarie. Exploreaza retete, alegerea vinurilor si a cocktail-urilor potrivite. Ai la dispozitie fotografii de prezentare, retete explicite si nivelul de dificultate. Iti poti face o lista ordonata de cumparaturi ce o poti sincroniza pe diferite dispozitive mobile. Distribuie rețetele și listele de cumpărături rudelor sau prietenilor și laudă-ți arta culinară.

1. 4Blend HDR ( Descarca aplicatia gratuit )

4Blend HDR este o aplicatie destinata camerelor foto. Realizeaza fotografii cu diferite filtre, HDR, Lomo, Sepia etc. Activeaza functia vocala pentru a face poze prin intermediul vocii. Poti spune orice, iar aplicatia va realiza fotografia chiar si intr-un mediu poluat fonic.

Acestea au fost aplicatiile acestei saptamani. Sper ca le gasiti utile si ne vedem sambata viitoare cu noi aplicatii utile dispozitivelor voastre cu Windows Phone!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *