HTC One 2 fotografiat indeaproape (Galerie foto)

htc one 2 fotografiat

HTC One 2 fotografiat indeaproape in acest weekend.

Daca aceasta rata de scurgere de informatii si fotografii cu telefonul HTC One 2, dar si cu modelul in miniatura HTC One 2 Mini se mentine, atunci pana la data la care HTC se va hotara sa lanseze noile modele, producatorului nu ii va mai ramane nimic interesant de dezvaluit in conferinta de presa.

In acest weekend aflam primele informatii tehnice, cat si denumirea modelului HTC One 2 in miniatura. In plus, avem ocazia sa aruncam o privire mult mai indeaproape pe design-ul telefonului HTC One 2, care apare intr-o galerie foto.

htc-one-2-Dual-cameras-M8

Pe langa confirmarea celor doua camere de pe spate, avem si confirmarea a doua LED-uri Flash pe spate, care surprinzator sau nu apar in doua variante, probabil pentru ca HTC a testat/creat mai multe prototipuri de HTC One 2.

HTC-One-2-prototype-led-flash

Aceiasi sursa ne ofera alte cateva detalii despre butoanele software ale noului model, despre care se stie ca nu vor mai fi fizice, ca pe seria HTC One din 2013. Imaginile de mai jos confirma acest lucru.

HTC-ONE-2-M8-Screen-buttons

Conform numeroaselor zvonuri, HTC One 2 va fi dotat cu un ecran de 5 inch Full HD, cu un procesor quad-core de 2.5GHz Snapdragon 805, 2GB de RAM, GPU Adreno 420, doua camere foto pe spate despre care nu se stie exact de cati megapixeli sunt cei doi senzori, dar si o camera frontala de 5 megapixeli. Alte detalii tehnice spun ca va rula Android 4.4.2 KitKat si interfata grafica HTC Sense 6.0, dar acest lucru nu este o noutate.

sursa

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *