AOC anunta doua monitoare cu ecran tactil din seria 72 myTouch

seria 72

AOC anunta lansarea a doua monitoare noi din seria 72 cu ecran tactil de 21.5″ (54,6 cm), respectiv 23.6″ (59.9 cm) in diagonala. Ambele modele 2272Pwhut si i2472Pwhut au o rezolutie WLED Full HD, luminozitate de 250 cd/m², un timp de răspuns de numai 5ms si beneficiaza de unghiuri de înclinare de la 15° la 57°.

Modelele din Seria 72 sunt echipate cu un set de difuzoare de înaltă calitate, cu o putere de 2 watt, un microfon, o camera web  (720p HD), periferice si alte gadgeturi precum memory stick-urile, pot fi conectate direct la monitor prin intermediul porturilor USB 3.0 si USB 2.0, HDMI, D-Sub, MHL.

i2272Pwhut-BK_back_to_left

Monitoarele myTouch de la AOC vor fi disponibile de luna aceasta la pretul de 1549 lei pentru modelul i2272Pwhut si 1699 lei pentru modelul i2472Pwhut.

Pentru mai multe informatii va recomand sa cititi comunicatul de presa atasat mai jos.

[showhide]

Bucureşti, 17 februarie 2014 – AOC lansează în premieră două monitoare sensibile la atingere în zece puncte. Modelele Full HD din noua Serie 72 sunt compatibile cu sistemul de operare Windows 8 şi oferă funcții ergonomice, pentru o experiență tactilă optimă. Panourile IPS de înaltă calitate de 21,5″ (54,6 cm) și 23,6″ (59,9 cm) oferă unghiuri largi de vizualizare. Așa cum ne-au obișnuit până acum, cei de la AOC au echipat modelul cu o serie de funcții ce oferă un plus de confort, precum setul de porturi USB și difuzoare, dar și cu microfon şi o cameră web de 720p pentru apeluri video.

Unghiurile de înclinare ale Seriei 72 pot fi ajustate de la 15° la 57°

Atingerea perfectă

Ecranele tactile devin tot mai importante atât în mediul profesional, cât și în home office. Navigarea pe Internet, jocurile sau redarea de conținut multimedia se pot transforma într-o experienţă cu totul nouă cu ajutorul

sistemului de operare Windows 8. AOC îmbogățește segmentul monitoarelor tactile prin introducerea ecranelor cu sensibilitate la atingere în zece puncte. Modelul i2272Pwhut Full HD de 21.5″ (54.6 cm) şi „fratele său mai mare”, i2472Pwhut de 23.6″ (59.9 cm) sunt certificate Windows 8. Datorită sensibilității tactile în zece puncte, monitorul poate fi controlat cu ambele mâini, indiferent dacă utilizatorii doresc să scrie e-mailuri, să cânte la pian prin intermediul unei aplicaţii Windows 8 sau pur și simplu să se joace. Pentru sarcinile de zi cu zi, cele două modele pot fi folosite ca monitoare standard.

Specificaţii avansate

Echipate cu panouri IPS de înaltă calitate, monitoarele myTouch oferă unghiuri largi de vizualizare, de până la 178°, pentru vizionarea de conținut multimedia, de la filme la aplicații de tip Office, oricare ar fi poziția utilizatorilor față de ecran. Monitoarele WLED cu rezoluţie Full HD oferă o luminozitate de 250 cd/m² şi un timp de răspuns de numai 5ms; astfel, acestea pot fi folosite chiar și de către gameri. Alături de intrarea D-Sub, sursele de semnal pot fi conectate și prin intermediul celor două porturi HDMI. Cu ajutorul funcţiei MHL, împătimiții sistemului de operare Android îşi pot conecta gadgeturile direct la monitor pentru a afişa conţinutul pe ecranul acestuia. Astfel, cele mai frumoase amintiri pentru pot fi împărtăşite cu cei dragi pe un ecran mai mare.

O multitudine de funcții

Modelele din Seria 72 sunt echipate cu un set de difuzoare de înaltă calitate, cu o putere de 2 watt, prin intermediul cărora utilizatorii se bucură de o experiență multimedia completă. Perifericele şi alte gadgeturi precum memory stick-urile, pot fi conectate direct la monitor prin intermediul porturilor USB 3.0 și USB 2.0. Pentru conferinţe sau apeluri video, AOC a echipat monitoarele myTouch cu o cameră frontală de 720p şi cu un microfon integrat. Pentru mai mult confort, ecranul poate fi înclinat în poziția optimă pentru nevoile de utilizare – de la tastare, la vizionarea de filme sau citirea de documente.

Monitoarele myTouch de la AOC vor fi disponibile începând cu luna februarie la preţul de 1549 lei pentru modelul i2272Pwhut şi 1699 lei pentru modelul i2472Pwhut.

[/showhide]

 

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *