Logitech aduce in Romania husa-tastatura din gama Folio pentru tabletele Galaxy Tab 3

folio

De saptamana aceasta Logitech introduce pe piata din Romania noile accesorii create special pentru gama de tablete Samsung Galaxy Tab 3 (7, 8 si 10.1″).

Noua colecție include husa-tastatură Logitech Ultrathin Keyboard Folio for Samsung Galaxy Tab 3 10.1 și trei carcase Logitech Folio Protective Case for Samsung Galaxy Tab 3 pentru modelele de 10.1 inch, 8.0 inch și 7.0 inch. Realizate din materiale rezistente la apă, aceste noi carcase oferă protecție totală, în ciuda subțirimii și greutății mici. Logitech Ultrathin Keyboard Folio dispune de o tastatură integrată ce facilitează o tastare rapidă, cursivă și confortabilă.

Logitech Ultrathin Keyboard Folio pentru Samsung Galaxy Tab 3 10.1 dispune de o tastatură Bluetooth ale cărei taste sunt așezate precum cele de la o tastatură obișnuită, asigurând o experiență a tastării rapidă, cursivă și confortabilă. Sistemul SecureLock păstrează marginile tabletei Galaxy Tab fixate de ramă cu ajutorul unor clame, în timp ce magneții mențin carcasa închisă atunci când tableta nu este folosită. Acest sistem funcționează în tandem cu un stand ce menține Galaxy Tab în două poziții perfecte: o poziție ce permite tastarea și o alta, cu tastatura acoperită, ce permite o navigare confortabilă.

Logitech Keyboard Folio

Dacă ești în căutarea unei huse pentru tabletă care să nu dispună și de tastatură, atunci Logitech Folio for Samsung Galaxy Tab 3 pentru versiunea de 10.1 inch, 8.0 inch sau 7.0 inch este o alegere foarte potrivită. Aceste carcase protejezează tableta împotriva zgârieturilor, vărsărilor sau lovirilor accidentale.

Preț și disponibilitate

Logitech Ultrathin Keyboard Folio for Samsung Galaxy Tab 3 10.1 este disponibilă în România din această lună la un preţ recomandat de 449 Lei. Dispozitivele Logitech Folio Protective Case for Samsung Galaxy Tab 3 10.1, 8.0 și 7.0 sunt disponibile din luna martie la un preţ recomandat de 219 Lei.

Logitech_Folio_S38_DarkClayGrey_ Logitecht_Folio_S310_5

2 Comentarii

 1. Ani

  20/02/2014 at 17:19

  Cat costa si cum se comanda???

  • Florin Popovici

   20/02/2014 at 18:23

   momentan in tara nu sunt disponibile, abia de luna viitoare. daca ai nevoie urgent ai putea incerca pe amazon, ebay sau logitech.com

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *