Alcatel introduce 3 telefoane cu Firefox OS: Fire S, Fire C si Fire E

Fire S, Fire C si Fire E

Alcatel a anuntat astazi o noua serie de telefoane: Fire S, Fire C si Fire E, dar de aceasta data cu sistemul de operare Firefox OS.

Pentru ca maine incepe cel mai important eveniment al lunii din punct de vedere al pasionatilor de gadgeturi, si anume Mobile World Congress, mare parte din firmele de elecronice debuteaza cu noi device-uri, anuntand gadgeturile pe care le vom testa si utiliza in tot restul anului.

OneTouch Fire C, este modelul mic si ieftin al suitei. Fire C se incadreaza in segmentul “entry level”, segment recomandat celor ce doresc sa foloseasca un smartphone ieftin cu noul sistem Firefox OS. Din informatiile care ne sunt prezentate, Fire C va avea un display cu o diagonala de 3,5″ pe o rezolutie de 320×480 de pixeli, un procesor dual core de 1,2 GHz, o memorie RAM de 512 MB si camera VGA. Nu este un dispozitiv foarte performant, insa este unul bun pentru publicul tanar.

Alcatel-Fire-C

Fire E este fratele mai mare si mai destept. Device-ul vine cu o camera de 5 MP si led blitz si cateva functii utile. Nici la display nu sta rau, avand unul ce masoara o rezolutie de 4,5″ IPS. Pe partea de hardware nu este numic upgrade-at.

Alcatel-Fire-E

OneTouch Fire S, este fratele suprem si cel mai responsabil, in cazul nostru cel mai dotat. Fire S vine tot cu un procesor de 1,2 GHz, insa este unul Quad Core. Camera principala este de 8 MP, iar cea secundara de 2 MP. Display-ul este de 4,5″ IPS identic ca si cel de pe Fire E.

Daca in cazul primelor doua, pe Fire C si Fire E le legau partea hardware, in cazul ultimelor doua, Fire E si Fire S le leaga display-ul.

Urmariti in continuare activitatea Gadget Talk si maine veti afla cele mai noi informatii despre gadgeturile lansate la MWC 2014.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *