Nokia X test de rapiditate in aplicatii (video)

Nokia X test

Nokia X test de performanta si rapiditate. Vedem cum se descurca primul telefon cu Android al companiei finlandeze in aplicatii.

Dupa lansarea la MWC 2014 a celor 3 smartphone-uri cu Android, adica Nokia X, X+ si XL, nu au intarziat si apara si aspecte negative a acestor smartphone-uri, cum ar fi lipsa accesului la Google Play Store, dar si performanta. Asadar, va oferim un Nokia X test de rapiditate in aplicatii.

Nokia X este un smartphone low-cost cu sistemul de operare Android. Practic, Nokia X are performante similare cu smartphone-ul de buget, Nokia Lumia 520, insa diferenta este sistemul de operare si evident, aspectul. Factorul major este sistemul de operare, Android aratandu-si slaba optimizare pe device-urile low-end, in timp ce Windows Phone ruleaza fara probleme pe o astfel de configuratie.

Asadar, testat intr-un regim absolut normal, telefonul ofera rezultate mai putin satisfacatoare, dupa cum puteti vedea din Nokia test-ul de mai jos. Astfel, ca noul terminal lansat de Nokia intampina o viteza de reactie lenta la deschiderea unei simple aplicatii.

Nokia X test de rapiditate la deschiderea aplicatiei Nokia MixRadio

[vimeo 87693809 w=500 h=500]

3 Comentarii

 1. mihai

  27/02/2014 at 11:09

  Romanii care l-au butonat vb de lipsa de lag.
  lag-ul poate fi dat de 2 aspecte
  1 lag haedware
  2 lag software

  • Doman Daniel-Eduard

   27/02/2014 at 13:11

   Corect, dar în acest caz, lag-ul e datorat software-ului. Spun asta pentru că are fix aceeași configurație, punct cu punct, ca pe Nokia Lumia 520. Dețin un Lumia 520 și nu am avut pic de lag. În concluzie, software-ul WP8 e impecabil, iar Android nu-i recomandat pentru device-urile low-cost. E părerea mea, bineînțeles!

 2. mihi

  28/02/2014 at 21:36

  Eu am un p5 mini si nu am lag.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *