YotaPhone 2, smartphone-ul dual-screen prezentat la MWC 2014

yotaphone-2

YotaPhone 2, smartphone-ul dual-screen a fost prezentat la Mobile World Congress 2014. Acest smartphone de origine ruseasca a atras atentia utilizatorilor de smartphone-uri, datorita celor doua ecrane, unul pe fata si unul pe spate.

YotaPhone 2 este dotat cu un ecran frontal AMOLED cu diagonala de 5 inch, iar pe spate un display e-ink (electronic ink) cu diagonala de 4.7 inch. Display-ul e-ink este in permanenta activ, oferind notificari si alte informatii importante, fara a mai aprinde ecranul frontal.

„Viitorul smartphone-urilor sunt display-urile mereu active, permitand utilizatorilor sa ramana conectati fara a opri lumea reala si fara a-i deranja pe cei din jurul tau. Acum, cu doua ecrane full-touch, generatia urmatoare de YotaPhone este de doua ori mai desteapta, de doua ori mai utila si de doua ori mai frumoasa”, a spus Vlad Martynov, CEO la Yota Devices.

YotaPhone 2 are in dotare un procesor Qualcomm 800 quad-core, functie de incarcare wireless, NFC, functie anti-furt si hands-free audio integrat (IHF). Va fi disponibil pe piata in Europa si Rusia la sfarsitul anului 2014, iar o versiune pentru piata americana si asiatica va fi disponibila 3-4 luni mai tarziu.

Yota Devices va anunta in curand un program celor care au achizitionat prima generatie de YotaPhone, program ce va face o reducere celor care vor dori sa achizitioneze noul YotaPhone 2.

sursa

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *