SmartphonesStiri

HTC ONE premiat cu aur la iF pentru Design de Produs

htc one

HTC ONE premiat cu aur la iF Design Awards cu premiul pentru Design de Produs.

Compania taiwaneza a castigat astazi un premiu de prestigiu, iF Gold Product Design Award, premiu ce vine în completarea listei impresionante de premii obtinute de varful de gama HTC ONE.

HTC ONE este premiat cu aur pentru Design de Produs. Juriul iF a evaluat un total de 4.615 inscrieri, dintre care doar 75 de produse au fost selectate pentru excelenta in design.

Peter Chou, director executive HTC: “Când am creat smartphone-ul HTC One, ne-am dorit să fie excepțional din toate punctele de vedere, atât în interior, cât și în exterior. Prin perseverență și concentrare, echipa de design a HTC a reinventat noțiunea de smartphone prin acest model care îmbină cu succes tehnologii de ultimă generație cu design premium, care ne poziționează drept lider în design dincolo de granițele industriei telefoanelor mobile. Apreciat de un număr impresionant de utilizatori, HTC One este dovada succesului echipei de designeri și tehnicieni dedicați acestui proiect, care a dat dovată de atenție obsesivă pentru detalii și a creat un smartphone care a adus HTC o adevărată comunitate de fani și recunoaștere internațională”.

Produsele castigatoare din competitia iF Design sunt prezentate intr-o expozitie online, HTC One fiind expus in categoria telecomunicatii.

Telefonul taiwanez a fost evaluat dupa o serie de criterii: fabricatie, design, materialele folosite, nivelul de inovatie, amprenta asupra mediului, functionalitate, ergonomie, siguranta, experienta de utilizare, design universal, branding si valoare de brand.

HTC ONE premiat cu aur la iF Design Awards pentru premiul Design de Produs, a fost testat (review complet) si de Gadget Talk Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!