AndroidAPLICATII

Top 7 aplicatii Android – Martie 2014 #2

In weekendul trecut am sarbatori Ziua femeii (8 martie) printr-o editie speciala dedicata doamnelor si domnisoarelor, iar acum  ne indreptam usor, usor catre sarbatoarea Pastelui.

Astazi voi continua cu cea de-a doua editie a subiectului primei parti al acestei luni si anume „Aplicatii care nu trebuie sa lipseasca din nici un dispozitiv Android”.

aplicatii Android

 

Weather Underground

WU detine in prezent cea mai moderna si eleganta interfata pentru o aplicatie de acest gen. Informatiile meteo pe care le ofera aceasta aplicatie sunt precise, nu ca in cazul Yahoo! Meteo.

Descarca aplicatia Weather Underground din Play Store.

 

Sky Recorder

Aplicatia Sky Recorder a fost lansata chiar ieri si este o buna aplicatie pentru audio record. Ofera indicatii si interfata este foarte moderna.

Descarca aplicatia Sky Recorder din Play Store.

Tema saptamanii – Aplicatii care nu trebuie sa lipseasca din niciun dispozitiv Android

PicsArt – Photo Studio

PicsArt este o aplicatie de editat foto cu foarte multe functii care nu trebuie sa lipseasca din niciun dispozitiv Android. Numarul de descarcari este fabulos de pana la 500 de mii de instalari.

Descarca aplicatia PicsArt – Photo Studio din Play Store.

 

SoundCloud

Daca iti place sa asculti muzica, SoundCloud este cea mai potrivita aplicatie. Eu personal o folosesc zilnic si mereu gasesc o melodie pe placul meu, melodiile fiind afisate pe genuri muzicale. Ce imi place cel mai mult la SoundCloud. e felul cum afiseaja piesa care canta pe lock screenul  telefonului/tabletei.

Descarca aplicatia SoundCloud din Play Store.

 

WordPress

Cea mai buna platforma pentru bloguri si site-uri detine aplicatia sa de Android. Daca esti blogger sau administrator de site pe platforma Wordpress, cu aceasta aplicatie iti poti gestiona productia si de pe mobile. Eu personal o recomand pentru ca si eu o folosesc pentru blogul meu.

Descarca aplicatia WordPress din Play Store.

 

Widgetsoid

Widgetsoid este o aplicatie dedicata barii de stare de pe device-ul tau Android. Aplicatia utilitara iti permite sa adaugi bara de extra comenzi sau scurtaturi in bara de notificari.

Descarca aplicatia Widgetsoid din Play Store.

 

CPU-Z

Chiar daca nu o folosesc zilnic, acesta aplicatie o deschid periodic pe timpul unei saptamani si asta doar ca sa-mi verific starea device-ului meu Android.

Descarca aplicatia CPU-Z din Plau Store.

Tu ce aplicatii folosesti zilnic?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!