Evolio X8 Fusion Despachetare si Hands-on (video)

Evolio X8 Fusion Despachetare

Evolio X8 Fusion Despachetare si Hands-on

Evolio a lansat la finele lunii ianuarie tableta Evolio X8, intr-un eveniment la care am fost si noi invitati, si de unde v-am oferita prezentarea oficiala a acestei tablete.

Intre timp, Evolio X8 Fusion a ajuns la noi la redactie pentru teste si review, iar astazi va oferim despachetarea ei si un hands-on rapid cu acest model.

Tableta poate fi achizitionata direct de pe site-ul producatorului la pretul de 650 lei sau la 750 lei impreuna cu tastatura care o transoforma intr-un mini netbook.

2 Comentarii

 1. teroristulpasnic

  14/03/2014 at 17:29

  Draga Florin,
  Te cred ca esti presat de timp dar nu mai rasuci tableta aia cu asa viteza, sa avem si noi timp sa vedem ceva :-) ! Am un Evotab 2 si dupa catva timp isi ia lag si numai trecerea la android 4.3 cu al sau Fstrim te scapa de belele. Am si: un google nexus 7 20¹13 cu android 4.4.2 si la fiecare luna ii ruez fstrim si am peste 200000 puncte in antutu. I

  • Florin Popovici

   14/03/2014 at 17:34

   Teroristule, voi tine cont de sugestia ta :) Am o infectie urata (iridociclita) la un ochi si imi e putin dificil sa lucrez, sper sa se vindece cat mai repede.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *