Nikon a anuntat noul varf de gama Nikon 1 V3

nikon-1-v3Nikon a anuntat noul varf de gama Nikon 1 V3 impreuna cu doua obiective noi.

Nikon 1 V3 este noul varf al gamei de aparate foto compacte cu obiective interschimbabile Nikon 1. Acest model are in componenta un monitor cu ecran tactic rabatabil. Pe langa, asta noul varf de gama are tehnologia Wi-Fi incorporata, tehnologie folosita pentru transferul rapid de fotografii si filme pe orice dispozitiv inteligent.

Impreuna cu Nikon 1 V3 au fost lansate si doua obiective noi: teleobiectivul 1 NIKKOR VR 70–300mm f/4.5–5.6 si 1 NIKKOR VR 10–30mm f/3.5–5.6 PD-ZOOM, disponibil pentru prima oara ca obiectiv de kit pentru noul varf de gama.

Nikon 1 V3 este dotat cu un ecran rabatabil subtire si sensibil la atingere, permitand focalizarea,  fotografierea, reglarea setarilor cheie si previzualizarea functiilor creative prin atingerea display-ului LCD de 3 inch. Pentru cei nefamiliarizati cu fotografierea de pe un ecran tactil, exista optiunea de operare duala, adica aparatul poate fi folosit de pe ecran sau butoane.

Noul vizor electronic optional Nikon 1 DF-N1000 ofera o acoperire a cadrului de aproape 100%. Acest vizor detasabil ofera niveluri inalte de contrast si rezolutie, afisand informatii vitale pentru fotografiere, cu posibilitatea de a mari elementele pentru o focalizare cat mai precisa.

Nikon 1 V3 este dotat cu un senzor mare CMOS CX fara filtru low-pass cu o rezolutie de 18,4 megapixeli si cu un procesor nou EXPEED 4A. Noul varf de gama este construit pentru fotografii care au nevoie de stabilitate, viteza, putere si fiabilitate, iar pe langa toate acestea, poate fi transportat cu usurinta intr-un bagaj normal.

Sistemul AF hibrid imbunatatit gestioneaza 171 de puncte pentru focalizare automata, 105 dintre ele fiind pentru detectia de faza. Vitezele de fotografiere sunt realizate tot in format RAW, ajungang acum la 20 fps cu focalizare automata continua. Daca focalizarea se afla pe primul cadru, poate fotografia 40 de imagini cu viteze de pana la 60 fps.

La capitolul video, noul Nikon 1 V3 poate obtine niste efecte dramatice si de inalta calitate utilizand functia “slowmotion”, functie ce poate reda in 12 secunde un material video HD de 3 secunde, inregistrat la 120 fps, adica dublul numarului de cadre perceput de ochiul uman. Tot la capitolul video, noul dispozitiv are noi moduri de film: Redare rapida, Montaj eliptic si Film de 4 secunde.

Nikon 1 V3 impreuna cu 1 NIKKOR VR 70–300mm f/4.5–5.6 si 1 NIKKOR VR 10–30mm f/3.5–5.6 PD-ZOOM vor fi disponibile in Romania in a doua jumatate a lunii aprilie.

 

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.