DolceTV ofera de astazi acces online la continut video sportiv

portalul-dolce-tvPortalul DolceTV ofera de astazi acces online la continut video sportiv.

Din data de 14 Martie 2014, portalul DolceTV ofera tuturor pasionatilor de sport acces la posturile TV Dolce Sport.  Indiferent de reteaua de internet pe care o are fiecare, poate beneficia de acces la portalul DolceTV. Pana astazi, doar abonatii Romtelecom, NextGen si Cosmote (3G) aveau acces gratuit la intreg portalul, nu doar la cele 4 posturi TV Dolce Sport.

Portalul DolceTV poate fi accesat prin intermediul paginii www.dolcetv.ro sau prin intermediul aplicatiei Android Dolce Mobile TV. Astfel, ai acces la programe special de sport precum Formula 1, WRC, Indian Wells, Turneul Celor 6 Natiuni, Davis Cup, Fed Cup si unele turnee din WTA Premier Events, dar si Campionatele de Fotbal si Baschet ale Greciei si multe alte programe sportive. Se mai afla si campionatele Italiei, Frantei, cupele Angriei si Frante, Liga Campionilor la handbal masculin si feminin. Si meciurile din UEFA Champions League si UEFA Europa League vor fi disponibile pe acest portal.

Accesul la acest portal este gratuit pentru utilizatorii care sunt abonati Romtelecom, NextGen sau Cosmote (conexiuni 3G). Cei sunt abonati la alte retele de Internet pot achizitiona un abonament pe zi sau lunar, avand tariful de 1,5 euro+TVA pentru o zi sau 4 euro+TVA pentru o luna. Plata se poate efectua prin SMS sau online, prin orice card bancar.

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *