Top 5: Aplicatiile saptamanii din Windows Phone store [Saptamana 10.03 – 16.03]

aplicatii Windows Phone

Este sambata si iata ca am ajuns la o noua editie Top 5 cu aplicatiile saptamanii din Windows Phone Store. Iata care sunt selectiile noastre pentru saptamana 10 – 16 martie, 2014.

QR Code5. Facebook Messenger (descarca aplicatia)

Functia de mesagerie a celei mai populare retele de socializare este acum disponibila si pe Windows Phone store. Aproape toate functiile intalnite in varianta desktop sunt acum si pe varianta mobila. O aplicatie rapida, un layout minimalist specific WP8.
QR Code

4. Race the Stig (descarca aplicatia)
Un joc cu masini captivant. Intrece-te cu vedeta Top Gear, Stig. Alege-ti masina, tipul de casca si arata-ti aptitudinile in materie de jocuri cu masini, incercand sa-l intreci pe Stig, vedeta Top Gear, intr-un mediu aglomerat cu alte masini din trafic. Concureaza indirect impotriva prietenilor de pe Facebook si Twitter.

QR Code3. Unroll it (descarca aplicatia)

Un joc de tip puzzle. Ai la dispozitie o bila alba si cateva piese ce stabilesc un curs. Aranjeaza piesele astfel incat bila alba sa ajunga la destinatia impusa de fiecare nivel. Ai nevoie de rabdare, liniste si gandire pentru a trece cu brio peste fiecare obstacol.

QR Code2. CloudSix for Dropbox (descarca aplicatia)

In premiera, un client Dropbox este disponibil pe Windows Phone store. Dezvoltatorul clientului SnapChat (6snap), Instagram (6tag), Vine (6sec) a lansat si un client pentru Dropbox, serviciul de stocare online. Astfel, te poti conecta si poti stoca fisierele din telefon pe Dropbox, usor si simplu.

QR Code1. Total Explorer (descarca aplicatia)

Un file manager complex si foarte util avand in vedere ca Windows Phone 8 nu are o astfel de functie implicita. Aplicatia Total Explorer are si player de muzica integrat, functie de transfer bluetooth, si evident, posibilitatea de a rasfoi toate fisierele stocate de utilizator pe memoria interna sau cardul SD.

Daca aveti si alte propuneri pe care voi le-ati descoperit saptamana aceasta, va rog sa le postati in sectiunea de comentarii cu link direct catre magazinul WP.

 

 

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.