SOFTWAREStiriWindows

Microsoft ofera pana la 100 dolari reducere la PC-urile Windows 8

100 dolari reducere100 dolari reducere la PC-urile Windows 8 oferita de Microsoft

Cu totii stim ca WinXP, cel mai popular, dar si vechi sistem de operare al companiei Microsoft va ramane fara suport tehnic pentru clienti in mai putin de 3 saptamani. Microsoft ofera pana la 100 dolari reducere la PC-urile Windows 8, semn ce sugereaza faptul ca utilizatorii actuali de WinXP nu se arata prea interesati de noul sistem de operare sau nu vad utila investitia intr-un nou dispozitiv.

Microsoft ofera 100 dolari reducere, un bonus pentru cei care opteaza pentru achizitionarea unui PC Windows 8 din magazinele Microsoft, dar cei care vor sa beneficieze de aceasta reducere trebuie sa prezinte dispozitivul cu WinXp la un magazin partener Microsoft.

Inca o precizare este pretul dispozitivelor cu Windows 8 care ofera bonus 100 dolari reducere. Pretul minim este de $599.

$100-reducere

Valida din data de 20 Martie 2014 pana pe 15 Iunie 2015, sau pana la epuizarea stocului. Disponibile in unele magazine de retail Microsoft si magazine online din USA (incluzand Puerto Rico) si Canada. Oferta se aplica clientilor care achizitioneaza online prin intermediul unui dispozitiv licentiat cu WinXP, sau un client care prezinta un dispozitiv licentiat WinXP in timpul cumpararii din magazin. Oferta valida doar la anumite PC-uri si dispozitive Surface cu pretul de $599 sau mai mult. Surface 2 si unele PC-uri sunt excluse.

Reducerile nu sunt valide la comenzile sau achizitiile anterioare; nu pot fi transpuse in numerar sau carduri cadou. Nu se pot combina cu alte oferte. Pretul redus nu include taxe, transport si alte costuri suplimentare. Microsoft isi rezerva dreptul sa modifice sau sa intrerupa oferta in orice moment. Limita reducerilor este 1/dispozitiv.

Rentabil sau nu, aceasta este strategia de marketing a celor de la Microsoft de a-si patra clientii WinXP, dar transferandu-i pe Windows 8 prin intermediul unei reduceri la noi achizitii.

Credeti ca utilizatorii de Windows XP vor fi atrasi de o astfel de oferta?

 

 

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!