SmartphonesStiri

A4 You si A5 Smiley doua smartphone-uri noi-noute de la Allview

A4 You si A5 Smiley

A4 You si A5 Smiley sunt cele mai noi modele de smartphone cu Android lansate de producatorul de sub Tampa, Allview.

Ambele modele sunt echipate cu procesoare dual-core, sistemul de operare Android 4.2 JellyBean si beneficiaza de conectivitate 3G.

“Lansăm astăzi două smartphone-uri din gama entry, uşor de utilizat, cu design plăcut şi interfaţă prietenoasă. Dotate cu toate funcţiile necesare pentru a naviga pe internet, a rula cele mai noi jocuri şi a realiza fotografii, A4 You şi A5 Smiley reprezintă o alegere excelentă pentru cei care doresc să-şi achiziţioneze primul smartphone”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

a4you-Allview

Cele două smartphone-uri sunt disponibile în două culori (alb şi negru) vin la pachet cu seturi de capace colorate. În cazul smartphone-ului A4 You, cei care optează pentru modelul negru vor primi un capac portocaliu şi unul albastru deschis, iar varianta albă vine la pachet cu un capac portocaliu şi unul roz. A5 Smiley vine la pachet cu câte 3 capace: albastru deschis, roz şi verde pentru modelul alb şi galben, portocaliu şi albastru deschis pentru modelul negru.

Smartphone-ul A4 You are un display de 3,5 inch şi este dotat cu un procesor Dual Core Cortex A7 de 1 Ghz pe 28 nm, care asigură o performanţă optimă cu un consum redus de energie. Memoria flash de 4GB este extensibila cu un card micro SD de până la 32GB.

a5smiley-Allview

A5 Smiley are un display de 4 inch şi este dotat cu un procesor Dual Core Cortex A7 de 1,3 Ghz pe 28 nm. Acesta este susţinut de un procesor grafic Mali 400 MP. Memoria flash de 4GB este extensibilă cu un card micro SD de până la 32GB. A5 Smiley are preinstalat softul de navigaţie Sygic.

Ambele telefoane sunt dotate cu o cameră foto principală de 3,2 MP cu led flash care oferă utilizatorilor o serie de funcţii utile precum detectare zâmbet, fotografiere panoramică, fotografiere continuă, time lapse şi cronometru automat. În partea frontală a device-urilor se află o a doua cameră foto, care facilitează convorbirile video şi realizarea de autoportrete.

Noile device-uri Allview pot fi achiziţionate din magazinele partenere la preţul de 299 lei (A4 You), respectiv 399 lei (A5 Smiley). Pentru mai multe detalii legate de A4 You şi A5 Smiley, consultaţi paginile de prezentare a produselor de pe site-ul producătorului,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!