SmartphonesStiri

G2 mini primul smartphone compact din seria de top G, se lanseaza global

G2 Mini

G2 mini primul smartphone compact de la LG Electronics

Producatorul sud coreean a anuntat in cadrul Mobile World Congress 2014, G2 mini primul smartphone compact din gama de varf – G series. Telefonul LG G2 Mini pastreaza in mare parte design-ul inovator cu acea combinatie de taste de pe spate, introdus pentru prima data pe modelul LG G2 si continuat cu modelele LG G Flex si LG G Pro 2.

LG G2 Mini este echipat cu un ecran IPS de 4.7 inch in diagonala, un procesor quad-core Snapdragon 400, o baterie de 2440 mAh si sistemul de operare Android 4.4 KitKat.

Specificaţii LG G2 Mini:

  • Procesor: 1.2 GHz Qualcomm Quad-Core MSM8926 (LTE) / MSM8226 (3G)
  • 1.7GHz Nvidia Quad Core Tegra 4i (versiunea LATAM LTE)
  • Ecran: 4.7 inci qHD IPS (960 x 540)
  • Memorie: 8GB eMMC / 1GB RAM / SD Slot Card
  • Camera: Spate 8.0MP / 13.0MP (versiunea LATAM LTE) / Faţă 1.3MP
  • Baterie: 2,440mAh (detaşabilă)
  • Sistem de Operare: Android 4.4 KitKat
  • Mărime: 129.6 x 66.0 x 9.8mm
  • Greutate: 121g
  • Reţea: Cat. 4 / Cat. 3 (LATAM), HSPA+ 21Mbps (3G)
  • Conectivitate: Bluetooth 4.0, WiFi (802.11 b/g/n), A-GPS, NFC (doar versiunea 4G LTE)
  • Culori: negru titan, alb lunar, roșu și auriu, (în funcție de regiune)
  • Alte caracteristici: Knock CodeTM, Plug & Pop, Guest Mode, Clip Tray, Quick Window, etc.

Mai multe informatii despre acest model gasiti in comunicatul de presa atasat acestui post.

[showhide]

Lansarea LG G2 Mini la nivel global
aduce o experienţă premium pentru consumatorii din segmentul mediu

Caracteristicile UX regăsite şi în seria G premium
sunt acum disponibile într-un format mai mic

Bucureşti, 27 martie 2014 — LG Electronics (LG) aduce primul smartphone compact din seria G pe piața globală, LG G2 mini. Fiind prezentat în luna februarie la Mobile World Congress (MWC) din Barcelona, LG G2 mini oferă excelența în design și caracteristicile UX premium ale mult premiatului LG G2, într-o formă mai mică.

Cel mai mic telefon LG din seria G, G2 mini păstrează design-ul inovator cu butonul din spate și stilul minimalist, introduse pentru prima dată la LG G2. Ecranul IPS de 4.7 inci și bateria detașabilă de 2440 mAh completează procesorul Quad-Core și sistemul de operare Android 4.4 KitKat, pentru o experiență multimedia excelentă. Disponibile atât în versiunea LTE, cât şi 3G, G2 mini este dispozitivul perfect pentru utilizatorii care vor să îşi schimbe smartphone-ul actual cu unul mai performant.

LG G2 mini are şi funcţia Knock Code, care permite utilizatorilor să îşi pornească și să îşi deblocheze smartphone-urile LG printr-un singur pas simplu, atingând într-un mod personalizat ecranul telefonului. Acesta oferă o securitate mai mare, întrucât modelul de atingere a ecranului poate fi compus din două, până la opt atingeri, care permit mai mult de 80.000 de combinații posibile. Knock Code poate fi folosit în orice zonă a ecranului, cu o singură mână, într-un mod foarte eficient şi convenabil.

„LG G2 mini este extrem de compact şi oferă o combinație de design, hardware și caracteristici UX, care până acum nu erau disponibile în această clasă de
smartphone-uri, ceea ce îl face să fie o opțiune foarte atractivă pentru segmentul mediu”, a declarat Dr. Jong-seok Park, președinte și CEO al companiei LG Electronics Mobile Communications. „Cu G2 mini, obiectivul nostru este de a permite cât mai multor consumatori să experimenteze beneficiile cheie ale G2, într-un format mai mic. Din acest punct de vedere, suntem încrezători că G2 mini este un succes.”

În scopul de a satisface nevoile utilizatorilor din întreaga lume, LG G2 mini va fi disponibil în mai multe variante 3G/4G LTE, Single / Dual SIM și în patru opțiuni de culori vibrante, inclusiv negru titan, alb lunar, roșu și auriu, în funcție de regiune. Lansarea pe piața globală va avea loc în aprilie, în țările CSI, urmate de piețele din Europa, Asia, America Latină, Orientul Mijlociu și Africa. Detalii cu privire la disponibilitatea în aceste piețe și în alte ţări vor fi anunțate la nivel local în săptămânile următoare.

[/showhide]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!