Galaxy S5 Zoom fotografiat, ar putea fi lansat sub denumirea Galaxy K

Galaxy S5 Zoom

La inceputul anului am auzit pentru prima oara despre noua gama derivata din modelul de top Samsung Galaxy S5, iar in luna februarie aflam primele informatii oficiale chiar de la Samsung Electronics, care inregistra o noua serie de denumiri la USPTO (echivalentul OSIM in Romania), printre care se regasea si denumirea Galaxy S5 Zoom.

Astazi a aparut o prima fotografie (sus) in care se presupune ca apare modelul in cauza, care conform zvonurilor poarta numele de cod Galaxy K si va face parte din aceasta gama Galaxy S5 care va include si modelele Galaxy S5 Mini, Galaxy S5 Active.

Din punct de vedere al specificatiilor tehnice, Samsung Galaxy S5 Zoom ar trebui sa beneficieze de un ecran HD cu diagonala de 4.8 inch, un procesor quad-core de 1.6GHz sau unul hexa-core (Exynos 5 Hexa) de 1,3GHz, acompaniat de un accelerator grafic (GPU) Mali-T624. Aceasta camera cu functii GSM va beneficia de 2GB memorie RAM, un senzor al camerei de 20MP (16MP pe modelul Galaxy S4 Zoom de anul trecut), iar sistemul de operare va fi versiunea Android 4.4 KitKat.

La aceasta ora nu exista nici un fel de informatie referitoare la data lansarii acestui model si nici detalii despre pretul ei.

sursa

Ce parere aveti despre design-ul camerei Galaxy S5 Zoom, luand in cosiderare ca aceasta imagine ar putea fi reala?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *