EvenimenteStiriTV

LG Romania lanseaza colectia de TV 2014 cu noua interfata webOS

LG Romania lanseaza colectia de TV 2014
LG Romania lanseaza colectia de TV 2014

Ieri seara, in cadrul unui eveniment de lansare cu presa, care a avut loc in Aula din Biblioteca Centrala Universitara ‘Carol I’ Bucuresti, LG Romania a lansat pe piata locala, colectie de televizoare LG 2014 care aduc ca noutate cele mai avansate ecrane OLED, ULTRA HD si LED, precum si optiuni diferentiate de home entertainment si noua platforma webOS pentru Smart TV.

Noua serie de televizoare LG din 2014 include o colecție extinsă de televizoare OLED TV, cu modelele de referință OLED cu ecran curbat (model 55EA9800) și modelul care poate fi montat pe perete, GALLERY OLED (model 55EA8800). Colecția de televizoare LED, cu modelele Cinema 3D Smart cu diagonală de 32, 42 și 55 inci și televizoarele ULTRA HD, cu diagonale de 55 inci, includ noua platformă intuitivă webOS pentru Smart TV, prin care televizorul devine extrem de simplu de folosit.

“Noua gamă extinsă de televizoare pe care o oferim consumatorilor din România reprezintă un nou pas pe care îl facem în ceea ce priveşte calitatea imaginii şi uşurinţa de utilizare. Ne bucurăm că prin noua platformă webOS le permitem consumatorilor să beneficieze din plin de tehnologia noastră. Experiența de vizionare în propria locuință va depăși cu mult așteptările consumatorilor. LG îşi va continua angajamentul de a fi lider pe segmentul de televizoare cu cele mai avansate tehnologii și un design avansat al interfeței Smart TV,” a declarat Bum Seop Lee, președinte al LG Electronics România.

Fiind compania care a lansat cel mai mare televizor OLED de mari dimensiuni din lume şi primul televizor OLED cu ecran curbat, LG va oferi anul acesta gama completă a anului 2014 care include atât modele 4K ULTRA HD OLED TV, cât şi FULL HD, în încercarea de a face accesibile televizoarele OLED TV unei public cât mai larg.

LG_web_OS

Folosind o tehnologie proprie WRGB OLED, televizoarele OLED LG produc imagini magnifice prin controlul temperaturii fiecărui pixel, prin tehnologia LG Color Refiner, rezultând o consistenţă şi un balans excepţional.

Televizorul GALLERY OLED transformă orice living într-o galerie de artă

Inspirat din artă, televizorul GALLERY OLED TV, model 55EA8800, este primul televizor OLED care poate fi montat pe perete şi ilustrează abilitatea companiei de a crea opţiuni diferenţiate de home entertainment.

Rama televizorului, extrem de elegantă şi artistică, ascunde într-un mod foarte inteligent un puternic difuzor 2.2 și transformă orice living într-o galerie de artă privată. De asemenea, Gallery Mode permite utilizatorilor să se bucure de imagini digitale de înaltă rezoluţie ale unor picturi de referinţă şi ale fotografiilor personale, atunci când televizorul nu este folosit. Ca şi în cazul celorlalte televizoare inovative OLED LG, modelul Gallery 55EA8800 încorporează tehnologia de imagine WRGB OLED, pentru culori vii şi realiste cu un unghi larg de vizualizare.

LG_ART_GALLERY_OLED_TV

Calitate excelentă a imaginii televizorului ULTRA HD

LG oferă anul acesta o varietate de televizoare ULTRA HD care încorporează o rezoluţie 3840 x 2160 a panoului ULTRA IPS, având un randament mai bun al detaliului, acurateţe a culorii şi vizionare în afara axului. LG Tru-ULTRA HD Engine Pro converteşte conţinutul SD, HD şi FULL HD în calitate 4K, şi, împreună cu Algoritmul Super Resolution, elimină artefactele vizuale.

Cu de patru ori mai mulţi pixeli decât un televizor FULL HD, televizoarele LG ULTRA HD redau cele mai avansate imagini 3D care, atunci când sunt asociate cu tehnologia LG CINEMA 3D au ca rezultat o experienţă extrem de confortabilă şi captivantă de vizionare. În plus, LG a inclus o caracteristică unică de control 3D care face posibilă ajustarea intensităţii efectelor 3D cu o uşurinţă remarcabilă. Modelele de televizoare ULTRA HD 2014 sunt, de asemenea, dotate cu o capacitate de conversie de la formatul 2D la 3D extrem de eficientă şi noul sistem ULTRA Surround, dezvoltat cu Harman Kardon, pentru a atrage privitorul să fie şi mai prins în acţiunea redată pe ecran, cu un sistem audio ce nu a sunat niciodată mai real decât acum.

Format Ultra HD îmbunătățit

Cu un decodor încorporat 4K HEVC 60p şi o compatibilitate HDMI 2.0, televizorul LG ULTRA HD le va oferi utilizatorilor posibilitatea de a folosi conţinutul 4K, până când acesta va deveni disponibil la nivel mai larg. În plus, cele mai noi televizoare ULTRA HD LG încorporează revoluţionara platformă webOS Smart TV pentru a face și mai simplă utilizarea televizorului.

Confort maximizat de utilizare Smart TV, cu webOS

Noua platformă simplă şi intuitivă webOS este inclusă în mai mult de jumătate din televizoarele LG din gama din 2014, incluzând LG ULTRA HD şi televizorul CINEMA 3D Smart. Uşurinţa în utilizare face căutarea de conţinut, vizualizarea, conectarea cu alte dispozitive şi chiar procesul iniţial de configurare incredibil de bune şi rapide.

Interfaţa grafică pentru utilizator a noii platforme oferă o mutare simplă (Simple Switching), descoperire simplă (Simple Discovery) şi conectare simplă (Simple Connection), prin crearea unui alt nivel de confort şi libertate pentru consumator. Platforma reduce semnificativ numărul de paşi necesari pentru a realiza comutarea între conţinuturile disponibile, pentru a face mai simpe căutarea şi selecţia. Utilizatorii pot căuta cu uşurinţă prin servicii sau conţinut cu ajutorul meniului Launcher fără a fi nevoiţi să iasă din ceea ce căutau iniţial.

Între timp, LG Store organizează convenabil tot conţinutul disponibil pe platforma webOS, împărţindu-l în categorii. Acesta oferă, de asemenea, recomandări bazate pe popularitate, care permit utilizatorilor să descopere noi opţiuni de divertisment cu cea mai mare uşurinţă. Pe scurt, această nouă platformă inteligentă reduce numărul de etape necesare pentru a face comutare de conţinut, ceea ce face căutarea, selectarea şi experienţa generală Smart TV mai simplă şi mai bună decât oricând. Conectarea la dispozitive externe este, de asemenea, rapidă şi eficientă pe platforma webOS.

Noua serie de televizoare LG din 2014 este disponibilă pe piața din România și oferă utilizatorului o experienţă îmbunătăţită şi mult mai plăcută de vizionare în propria locuință.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!