Oferta promotionala de Paste la Cartela Cosmote

Cosmote Romania a lansat astazi oferta promotionala de Paste la cartela Cosmote pentru clientii noi si cei existenti, care aduce utilizatorilor de servicii prepaid mai multe minute internationale.

oferta promotionala de paste

Astfel, daca activati extraoptiunea de 6 euro, Play Free M, aveti 200 minute nationale/internationale si catre retelele mobile din SUA, Canada, Israel si 6 tari din Uniunea Europeana (Italia, Spania, Franta, Ungaria, Germania si Marea Britanie), precum si multe alte beneficii.

Cei care au activa aceasta optiune sau o reactiveaza (Play Free M), primesc beneficiile sporite incluse in Play Free L la acelasi pret, de doar 6 euro credit lunar. Astfel, utilizatorii Play Free M se vor bucura de sarbatori de 200 de minute nationale si internationale pentru fix si mobil spre SUA, Canada, Israel si alte 6 tari din Uniunea Europeana (Italia, Spania, Franța, Ungaria, Germania si Marea Britanie), SMS-uri nelimitate catre orice retea nationala, comunicare nelimitata in retea si catre reteaua fixa Romtelecom, plus 500 MB trafic de date la doar 6 euro credit lunar.

Utilizatorii care au activa sau reactiveaza extraoptiunea Play Free L se pot bucura de beneficiile de la Play Free XL pentru doar 8 euro credit pe luna. De asemenea, utilizatorii extraopțiunii Play Free XL vor primi mai mult trafic de date inclus, constand intr-un total de 1 GB la 10 euro credit pe luna.

Mai mult, in perioada 7 – 30 aprilie, toate cele trei extraoptiuni prepaid au inclus trafic de date national gratuit in cadrul aplicatiei mobile WhatsApp.

Oferta promotionala de Paste este disponibila pentru clientii noi si existenti care activeaza sau au deja activa una dintre cele trei extraoptiuni de mai sus pana la 30 aprilie 2014.

Dupa incheierea perioadei promotionale, clientii inscrisi in oferta de Paste vor continua sa primească beneficiile aditionale mentionate atat timp cat mentin extraoptiunea activa in contul lor si o reactiveaza inainte de expirarea termenului de valabilitate.

 

2 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.