Portofoliul de UPSuri Legrand se tripleaza

Keor T

Compania Legrand, specializata la nivel global in infrastructuri electrice si digitale, a propulsat producerea de UPSuri Legrand. Producatorul a declarat ca productia de astfel de dispozitive s-a triplat anul acesta prin lansare a 21 de noi game, care include si modelul Keor T, singurul model de 60 kVA cu baterii interne.

 Legrand a patruns pe piata locala de UPS-uri acum aproximativ un an si jumatate, timp in care am reusit sa atragem parteneri importanti si sa ne crestem cota de piata. Suntem increzatori ca, odata cu triplarea portofoliului de produse, vom deveni unul dintre principalii furnizori de surse de energie neintreruptibile din Romania.” a declarat Calin Pascalau, director general Legrand Romania.

Modelele din gamele TRIMOD HE si ARCHIMOD HE sunt apreciate deoarece au capacitatea de a reduce costul total al intretinerii, ajungand la o eficienta energetica certificata de 96%. Aceste modele sunt concepute din materiale mai usoare, iar componentele sunt mai mici, aspect ce incanta cumparatorul. Mai mult, datorita factorului de putere unitar, cele doua game garanteaza maximul real de putere, cu 11% mai mare decat cel al produselor existente in piata, oferind un factor de putere de 1.

  “Unul din avantajele competitive pe care mizam sunt solutiile personalizate pe care le putem oferi clientilor nostri. Sistemele UPS modulare se adapteaza unor cerinte care pot parea la prima vedere restrictive si ofera solutii eficiente, atat din punctul de vedere al redundantei si al consumului de energie, cat si din cel al economiei de spatiu ” a completat Calin Pascalau, director general Legrand Romania.

Diferentiate in functie de nevoile utilizatorilor, UPSurile Legrand se impart in trei categorii distincte: “Utilizatori finali si companii mici”, „Companii medii” si „Corporatii si proiecte ample”.

Archimod HE

Categoria „Utilizatori finali si companii mici” include modelele Niky, Niky S, Guardian, Guardian LCD, Informer Compact, Informer si Keor Multiplug.

Categoria „Companii medii”, potrivita pentru aplicatiile de pana la 10 kVA, ofera clientilor gamele Daker Dk, Whad, Informer Compact, Informer, Sinus Premium, Sinus Premium LCD, Sinus LCD, DSP Multipower Convertible, DSP Multipower, DSP Flexipower, Pyramid DSP si Keor S.

Din cea de-a treia categorie, „Corporatii si proiecte ample”, fac parte gamele Trimod, Archimod si Megaline, precum si noile venite Trimod HE, Archimod HE, Keor T, Keor HP, Pyramid DSP si Pyramid DSP T. Aceasta categorie a fost conceputa pentru utilizatorii cu nevoi speciale in materie de protectie a echipamentelor electrice. Astfel, UPS-urile pot fi dimensionate in functie de cerintele din momentul respectiv, cu posibilitatea adaugarii unor module noi pe parcurs, pentru aplicatii de pana la 800 kVA.

Trimod HE

In plus, gamele diversificate pe care Legrand le aduce pe piata locala permit conceperea unor solutii personalizate, care sa includa UPS-uri din toate cele trei categorii, indiferent de amploarea proiectului.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.