Brand shop Samsung inaugurat la Ploiesti

brand shop Samsung

Brand shop Samsung inaugurat la Ploiesti pe 11 Aprilie 2014

Astazi, 11 Aprilie, la Ploiesti s-a inaugurat noul brand shop Samsung. Samsung Electronics Romania va gazdui un nou brand shop in AFI Palace Ploiesti, intr-un spatiu modern unde clientii se pot bucura de produsele preferate din gama Samsung.

Practic, acesta este al 3-la brand shop Samsung din Romania, celelalte fiind deschise in centrele comerciale din Bucuresti, in AFI Palace Cotroceni si Galeria Carrefour Feeria.

„Am creat noul brand shop Samsung din Ploiești pentru a expune întreaga gamă de produse, astfel încât să le oferim utilizatorilor posibilitatea să testeze produse noi și funcții atractive. Suntem martorii dezvoltării continue a tehnologiei, iar cerințele utilizatorilor sunt din ce în ce mai complexe. Samsung încearcă să răspundă cerințelor utilizatorilor și tocmai de aceea încercăm să aducem noi inovații cu fiecare produs dezvoltat, dovada fiind și ultimul produs lansat de Samsung, noul GALAXY S5, care a fost inspirat de ceea ce contează cu adevărat pentru oameni. Ploiești este al doilea oraș care se bucură de experiența Samsung într-un spațiu dedicat, iar acest pas a fost unul firesc pentru noi. Ne dorim ca acest magazin să fie un spațiu de interacțiune prin care să fim mai aproape de utilizatori cu produse și experiențe noi, dar și cu toate informațiile de care ei au nevoie pentru a se bucura la maxim de beneficiile produselor noastre”, a declarat Mihaela Stănoiu, Marketing Manager în cadrul Samsung Electronics România.

Samsung-brand-shop-Ploiesti

Noul brand shop Samsung ofera publicului posibilitatea de a testa marea majoritate a produselor din portofoliul Samsung prezente pe piata din Romania si beneficiind totodata si de promotii in timpul acestui an. Pe langa produsele Samsung vor fi prezente si accesorii originale pentru smartphone-uri si tablete.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.