Primele fotografii cu smartphone-ul celor de la Amazon

Primele fotografii

De cativa ani incoace se tot zvoneste ca Amazon, unul din cei mai mari retaileri online din lume, va lansa un smartphone sub brand propriu, dar de fiecare data zvonuri au fost demontate. Aceste zvonuri par sa aibe si un final fericit pentru retailer.

Saptamana trecuta publicatia The Wallstreet Journal a anuntat pe surse ca Amazon va lansa primul sau smartphone in luna iunie a acestui an, urmand ca, comercializarea lui sa inceapa din toamna acestui an.

Dupa ani in sir, astazi, pentru prima data de cand se tot zvoneste despre smartphone-ul celor de la Amazon, au aparut online primele fotografii cu unul din prototipurile acestui telefon ce se va lansa la vara. Practic, acestea sunt primele dovezi solide care atesta telefonul exista.

Conform sursei BGR, Amazon va lansa doua modele, cel ce se va lansa undeva in luna iunie cu specificatii de top si o interfata grafica 3D care nu va necesita ochelari 3D speciali pentru a putea vizualiza continutul, precum si un model ieftin / accesibil, care sa produca concurenta unor telefoane ca Lumia 520, Moto G, etc.

amazon-smartphone

Prototip smartphone Amazon ascuns intr-o carcasa din plastic

Modelul de varf va fi dotat cu un ecran de 4.7 inch, rezolutie 1280 x 720, un procesor quad-core Snapdragon (nu se stie exact care model), 2GB de RAM, camera foto de 13MP si o versiune de Android foarte mult customizata, ceva in genul versiunii Android de pe tabletele din gama Kindle Fire, cu continut orientat catre produsele retailerului.

Varianta de buget a celor de la Amazon ar putea costa undeva in jur de 50$ si va fi plin de reclame la serviciile si produsele comercializate de Amazon, similar cu ceea ce s-a intamplat si cu tableta Kindle Fire HD.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *